Аниме-препоръки и рикуести
E Hellsing-а кат гледам е доста по-добре преведен откъм правопис макар че има тук там дреболии. Ще направя списък с грешчици кат го изгледам пак. Виж тва творческия превод по контекста радва место буквалното. Особено в Слеърса 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
For Trip's enlightment ;p
http://sivosten.com/upload/nik/donotfeed.jpg
Има накрая опенинга и ендинга там рипнати
.
http://chise.ludost.net/Anime/Excel%20S ... d%5btv%5d/
http://sivosten.com/upload/nik/donotfeed.jpg
Има накрая опенинга и ендинга там рипнати

http://chise.ludost.net/Anime/Excel%20S ... d%5btv%5d/
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- herairness
- Jaghut Tyrant
Do not feed Excel! 
хехе, редакторските коментари за смисъла на гаврите рулират, тва нема разбиране иначе без двд-то.
Ххаха, The Fist of theNorth Star примерно е само за гаври и без тва, и то директни мухахаха. Не бих се навил да му хвърля един поглед ако не беше гаврата с бандитите
.

хехе, редакторските коментари за смисъла на гаврите рулират, тва нема разбиране иначе без двд-то.

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- Borizmeiko
- Misting
Ok, тъй като това е темата за препоръки и т.н. да попитам:
Имам в момента на харда си 12 Kingdoms, Gundam Seed, Cowboy Beebop. Кое да гледам? Други анимета които съм гледал и са ми харесали са Fullmetal Alchemis, Fullmetal Panic, the same+ The Second Raid, FUMOFU, Great Teacher Onizuka. Ako имате препоръки за хубави подобни анимета, ще се радвам да ги чуя. ( и да, знам за препоръките от АнимеПланет, просто исках да питам компетентни български фенове). Um, I do enjoy an occasional fan service, if you now waht I mean....(blood nose smily)
Otako N00b signing off.
Имам в момента на харда си 12 Kingdoms, Gundam Seed, Cowboy Beebop. Кое да гледам? Други анимета които съм гледал и са ми харесали са Fullmetal Alchemis, Fullmetal Panic, the same+ The Second Raid, FUMOFU, Great Teacher Onizuka. Ako имате препоръки за хубави подобни анимета, ще се радвам да ги чуя. ( и да, знам за препоръките от АнимеПланет, просто исках да питам компетентни български фенове). Um, I do enjoy an occasional fan service, if you now waht I mean....(blood nose smily)
Otako N00b signing off.
Шъ са сетите вие
.
Зяпам са Ping Pong Club простотия и луд японски тоалетен хумор. ма грабва някък след Chromatie High.

Зяпам са Ping Pong Club простотия и луд японски тоалетен хумор. ма грабва някък след Chromatie High.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аз лично не харесвам Cowboy-я, а 12-те Кралства не съм ги гледала, затова по метода на изключването остава само безкрайно любимият ми Gundam SEED. Но той е в известна степен и сапунка, казвам го като предупреждение, да не говорим, че е доста дълъг и ако се зарибиш, след това те чакат още 50 епизода от 2-рия сезон. С това не целя да те откажа, а за да си подготвен, какво те очаква. Сериалът е добър, но започва малко бавно, особено, ако нямаш опит с Гъндамите по принцип, така че ако решиш да го гледаш, трябва да видиш до 15-ти еп, за да да разбереш, какво по дяволите става.
А и винаги остава добрия вариант с лотарията - три листчета в шапка и каквото се падне
. Като стигнеш до Gundam SEED, ще чакам да споделиш впечатления.
А и винаги остава добрия вариант с лотарията - три листчета в шапка и каквото се падне

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Borizmeiko
- Misting
Първо благодаря за отговорите.
Алехис, направих не]о подобно на твоя съвет само `е малко по-разли`но стил Нескафе (3 в 1). Изгледах по 3 епизода от Гъндама, 12 Кралства, ГТО и HackSign) Да си призная хареса ми най-много Гъндам и ГТО. Предполагам `е съм прдюбеден към меча аниметата след като съм изгледал вси`ки едизоди на Full Метал Panic. Кефи си ме, просто. Роботи+ AK47= много яко. А и пи`а със маската а ла Фантома на операта съ]о кефи. За другите анимета....Хацк ми се видя много мудно, 12 Кралства много ревливо и със ууум тъпи`ъка тематика ( Нарня, енюан?). ГТОто не мовах да изгледам пове`е от 2 епизода, ]ото ботът падна ( аз тегля от mIRC).
Кажете ГТО струва ли си да го гледам по-нататъка?
EDIT: Nqmam kiriliza na laptopa i nqkoi raboti izgelzdat stranni. [ = st ; `=ch ...your cyrilize tool is confusing, people...)

Алехис, направих не]о подобно на твоя съвет само `е малко по-разли`но стил Нескафе (3 в 1). Изгледах по 3 епизода от Гъндама, 12 Кралства, ГТО и HackSign) Да си призная хареса ми най-много Гъндам и ГТО. Предполагам `е съм прдюбеден към меча аниметата след като съм изгледал вси`ки едизоди на Full Метал Panic. Кефи си ме, просто. Роботи+ AK47= много яко. А и пи`а със маската а ла Фантома на операта съ]о кефи. За другите анимета....Хацк ми се видя много мудно, 12 Кралства много ревливо и със ууум тъпи`ъка тематика ( Нарня, енюан?). ГТОто не мовах да изгледам пове`е от 2 епизода, ]ото ботът падна ( аз тегля от mIRC).
Кажете ГТО струва ли си да го гледам по-нататъка?
EDIT: Nqmam kiriliza na laptopa i nqkoi raboti izgelzdat stranni. [ = st ; `=ch ...your cyrilize tool is confusing, people...)

.hack//SIGN е муден като умрял охлюв, вместо да го гледаш може само да слушаш саундтрака, който е убийствен.
Ама що меките те кефя, гледай си Gundam SEED без да се замисляш повече. Щом на мен ми хареса, а уж мразя меки значи има нещо.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Borizmeiko
- Misting
Дванадесетте кралства го водят едно от най-добрите фентъзи анимета. Доста напред е в много класации. Килуа го е гледала, мисля, Моридин донякъде и Ян, ако не ме лъже паметта.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around