Така... Вчера на работа две девици висяха в залата и 9 (девет) часа изтезаваха върда. Дотук добре. Някъде към петия час все пак се запитах какво толкова правят, да не би да пращат нещо имейли с терористични заплахи ли, що ли, но установих, че просто творят курсова работа. В сми, набират я от ръкописен текст на компютър. В шест часа все още не даваха признаци, че ще приключват и аз вече си отстоях своето, като много учтиво ги прогоних. Измънкаха, че ей сега приключвали, само я проверявали. Следва развръзката:
Понеже бях обзета от Силни Опасения колко точно може да продължи проверяването, а и като взех предвид колко време я набираха, реших аз да свърша най-алтруистично тази работа. Проверяването де. Оказа се, че девиците следват в медицинския колеж. Май ше ставали медицински сестри. Курсовото им чудо беше за диабета. Беше 21 странички дълго и набрано на Times New Roman 18, неподравнено. Примерно изречение:
"Ако несе открие навреме болеста последиците могът да бъдат много серьозни: диабетат от типІ, предизвикващт едикакво си и можещт да причини едищоси, при едно неправелно третиране, касаещто нинам кое си..." и пр.
Не се шегувам. И не преувеличавам. Боя се, че реагирах доста бурно на видяното. Да кажем, че подравних текста, оправих шрифта, увеличих междуредовото пространство, смених всички "щт"-та с "щ" и разкарах очеизбождащите на пръв поглед простотии, макар да пукна, ако знам защо го направих, но това просто ме... Да го еба бе! Да пишеха курсова работа по десетте най-правилни начина за забиване на гвоздей в стена и да следват в заведение за ретардни елементи, интегриращи се в обществото - разбирам, ама некви наближаващи тридесетте пачаври, които следват в уж елитен колеж и не могат да си напишат правилно името - е това вече ме заби. Дълбоко.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

<-
Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви 
Уук.