Сериали

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
Post Reply
Beric
Paragon

Сериали

Post by Beric » Sun Mar 12, 2006 7:12 pm

Най-вероятно следващия уикенд ще идавм до София, така че ако искате нещо от моята колекция, имате няколко дена за заявки :D

ето скромният списък:

Rome - историческа драма(1 сезон 12 серии)- инфо в 37-ми брой на ШД

Prison brake - затворническа драма(1 сезон 13+) - инфо в 37-ми брой

Weeds - комедия(1 сезон 10 серии) - инфо в новия брой.

Sleeper cell - криминален(1 сезон 10 серии) - инфо в новия брой.

Surface - научно фантастичен(1 сезон 15 серии) - Лейк Бел, Джей Фъргюсън, Картър Дженкинс.
- Млада морска биоложка(поздрав за Марфа :)) се сблъсква с нов животински вид, който може да нанесе катастрофални щети на Земята.
Сериалът е готин и общо взето няма аналог. Струва си.

Supernatural - хорър(1 сезон 16серии+) - Дженсен Аклес, Джаред Падалецки, Джефри Дийн Морган.
- Двама братя обикалят и трепят всякакви свръхестествени гадини, в опит да открият демона, убил майка им.
Хард версия на Братя Грим, с готини ефекти. Определено си струва.

Threshold - фантастика(1 сезон 13 епизода) - Карла Гуджино, Браян Ван Холт, Брент Спайнър.
- Правителствен екип се мъчи да предотврати нашествие на извънземни.
Много готин сериал, за съжаление прекратен. Въпреки това може да му се даде шанс.

Invasion - фантастика(1сезон 16 епизода+) - Еди Сибриан, Уилям Фихтнър, Лиза Шеридан.
- Както си личи от заглавието, отново става дума за нашествие на извънземни, само че този път, в блатата на Флорида.
Бива, бива.

Deadwood - уестърн(2 сезона по 12 епизода) - Тимъти Олифант, Иън Макшейн, Брад Дуриф.
- Шериф и съдържател на публичен дом, в един златотърсачески лагер непрекъснато враждуват, но често им се налага да обединяват усилията си, за доброто на лагера.
Няма много екшън като за уестърн, за сметка на това Макшейн(познат от Лавджой) e голям пич.

4400 - фантастика(2 сезона) - Джоел Гретч, Джаклин Маккензи, Патрик Флугер.
- В един хубав ден, 4400 човека, за които се смята, че са отвлечено от извънзмени се появяват в околностите на Сиатъл. Остава въпросът с каква цел са се завърнали.
Приличен клонинг на x-files. Без големи претенции.

Battlestar Galactica - фантастика(2 сезона общо 35 серии) - Мери Макдоналд, Джейми Бамбър, Джим Калис.
- готина космическа сага с добри ефекти и доста екшън.

Няколко руски предложения, които трудно се намират из нашите сървъри :)

Спецназ - 7 серии.(Александър Балуев, Алексей Кравченко, Игор Лифанов, Гоша Куценко)
Екип от руски командоси обикаля и трепе чеченска, афганска и прочие терористка паплач. Има приличен хумор и як екшън.

Качил съм първите три серии а тия дни ще сложа и останалите.

Ментовски войни - 2сезона по 12 серии (Александър Устюгов)
Криминална история, за следовател, който освен с бандитите, трябва да се справи и с корумпираните си колеги.
Изгледах половината сезон и горещо го препоръчвам на феновете на гангстерските саги.

Щрафбат - 11 серии (Алексей Серебряков, Юри Степанов, Иля Коврижних, Андрей Мерзликин)
През втората световна, руснаците са обявявали военнопленниците за предатели и който е успеел да се измъкне, е бил пращан в назателен батальон. Тези батальони са използвани в най-жестоките сражения и само единици са оцелявали. Силен сериал, макар че няма много екшън.

Тайна Стража - 12 серии(Сергей Маховиков, Евгени Сидихин, Елена Панова, Сергей Шнирев)
Екип от ФСБ разработва чеченски бизнесмен, който помага на терористи. Сериалът е доста реалистичен, няма измислени екшън сцени и донякъде напомня на Sleeper Cell

Курсанти - 10 серии( Андрей Чадов, Иван Стебунов, Андрей Мерзликин, Владимир Вдовиченков)
Пак за втората световна, когато са взимали 18-годишни момчета, обучавали са ги за 2-3 месеца и са ги пращали на фронта като лейтенанти. В сериала се проследяват въпросните няколко месеца в едно артилерийско училище. В по-второстепенни роли се мярка половината каст на Бригада. Екшън няма, но все пак е доста силен сериала.

Ето и още няколко заглавия, до които имам достъп но още не съм гледал.

24 - 4 сезона, плюс 6 епизода от пети.

Alias(Наричана още) - 4 сезона плюс 7 епизода от пети

Angel - 5 сезона

Numbers(Криминални уравнения) - 1 сезон плюс 12 eпизода от втори

One tree hill - 2 сезона плюс 16 епизода от трети.

Roswell - 3 сезона

Veronica Mars - 1 сезон плюс 13 от втори.

Ако някой иска нещо, да казва овреме :). Ако пък искате повече инфо за некой сериал питайте

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sun Mar 12, 2006 7:19 pm

Мен донякъде ме интересуват руските, но първо кажи дали са със субтитри, с какво качество са (видео/аудио), пък после ще си помисля.

И един дребен коментар - Ментовски войни, ще рече "войни на ченгета", защото 'мент' е жаргон за 'ченге' :).
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Mar 12, 2006 7:52 pm

Аз имам заявка за следващия уикенд: да пийнеме некъде. :wink:
:shark:
Feel the summer!

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Mar 13, 2006 9:50 am

Ще да има заявки, да:

Sleeper Cell, Supernatural, Battlestar Galactica, Спецназ.

Бирата / ракията / Немировия са от мен :wink:
Elves dig rocket launchers.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 13, 2006 2:12 pm

Beric, az iskam dvata sezona na Deadwood, samo im kachi i subs, kachestvoto nadiavam se si e normalnoto za 350 MB-ovi9 serii, na 2 dvd-ta se sybirat,nali?

Beric
Paragon

Post by Beric » Mon Mar 13, 2006 3:09 pm

За ченгетата знам, ама се мъчех да дам оригиналните заглавия.

Иначе качеството е смесено - "Войните" са с много добро. "Спецназ" е на две части, първата много добро, втората малко по-лошо. "Тайна стража" е с готино. "Курсанти" и "Щрафбат" са с малко по-лошо но всичко си е съвсем гледаемо. Субтитри уви немат, ама точно на тебе едва ли ще ти трябват :)

Tермитски немаш проблеми :)

Муад - Дедууда е с много готино качество, но са съжаление има субс само за първи сезон. А в интерес на истината, използват малко гаден английски, но като се има предвид, че 70% от репликите са нецензурни, нема проблем човек да се ориентира :wink:

Theodelinda
Scholar

Post by Theodelinda » Mon Mar 13, 2006 5:52 pm

Rome, Prison brake and Alias ме вълнуват мен . A как стои въпросът с Lost?
Image

CREDENDO VIDES!

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Mar 13, 2006 6:28 pm

Имам всичкото Lost, излязло до момента, с добро качество но без субтитри. Ако си направим една сериозна среща като дойде Берик, може да ти ги запиша ако искаш.

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Mar 14, 2006 1:20 am

Лост колкото искаш :) той си е по под разбиране, а субтитри също има http://subs.unacs.bg/

А за Алиас всичките 4-5 сезона ли искаш?

А верно ще се наложи май сериозна среща :)

Theodelinda
Scholar

Post by Theodelinda » Tue Mar 14, 2006 10:49 am

Искам всичко , всичко, всичко!!! :lol: Кажете къде и кога само и съм там :wink:
Image

CREDENDO VIDES!

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Wed Mar 15, 2006 9:11 pm

Battlestar Galactica - фантастика(2 сезона общо 35 серии)
Аз имам 13 от първи сезон и 20 от втори. Предполагам ми липсват последните два от втори сезон, обаче не съм от София, тъй че ще съм благодарен ако някой ме упъти откъде да си ги сваля.

Beric
Paragon

Post by Beric » Thu Mar 16, 2006 12:52 am

http://varna.hopto.org/tr/details.php?i ... cdde27499c
e тука ги има, другия вариант е в арената, или на www.gateto.com

сега един важен въпрос.

Кога искате да направим размяната? Общо взето има два варианта в петък след 6-7, или в събота от между 12 и 5-6, защото после съм на рожден ден. Евентуално може и в неделя, но като знам как ще съм след запоя предпочитам първите два.

Като цяло ми е по-удобно в събота, че тогава ще пътувам с един приятел и ще си спестя спането. Но ако има проблем ще дода още в петък.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Thu Mar 16, 2006 9:27 am

Аз също предпочитам събота, петък вечер съм доста зает.
Само кажи колко празни ДВД-та да донеса, моля.

Редакция: Добре ще го запиша Лост-а
Last edited by termit on Fri Mar 17, 2006 9:20 am, edited 1 time in total.

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Mar 16, 2006 4:04 pm

Alanna дава заявка за Angel...
Аз искам Alias...

Абе какво питаш, носи всичко, ние ще си харесваме! :Р
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Mar 17, 2006 12:01 am

Термитски празни двид-та не ща, ама вземи запиши на Теоделинда Лост, че на мен бая работи ми се събраха.

Значи така официално обявявам 13:30 събота на Славейков на шадравана :D. Който иска да пие бира с моя милост е добре дошъл.