- Spoiler: show
The Da Vinci Code
Хм, като гледам не съм я оплюла достатъчно
Добре де, всъщност наистина не е толкова лоша може би, но ме дразни тази всеобща вманиаченост по нея, защото не е и кой знае какво. Съответно искам да виждам само отрицателни мнения

Добре де, всъщност наистина не е толкова лоша може би, но ме дразни тази всеобща вманиаченост по нея, защото не е и кой знае какво. Съответно искам да виждам само отрицателни мнения

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Daggerstab
- Arcanist
Като евтин трилър книгата я бива
("Евтин трилър" - книга с меки корици, продавана по вестникарски щандове. Като се замисля, май други видове трилъри няма
) Като фактология, смисленост и дълбочина (сравнено с Еко например) - боклук. Поне заради нея се просветих за още една откачена "конспиративна теория" 
(Аз пък защо съм тръгнал да сравнявам нещо с Еко, след като съм чел само една книга от него?
) (Да, "Името на розата". Обаче оттогава ми текат лигите и за останалите му книги
)

(Аз пък защо съм тръгнал да сравнявам нещо с Еко, след като съм чел само една книга от него?

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- Daggerstab
- Arcanist
- Jaar
- Mistborn
Аз вманиаченост изобщо не съм споменавал, какво остава за всеобща. Разните му там указатели и шифъроводители посмъртно няма да ги прочета. Колкото до филма - на мнение съм, че книгата е изключително подходяща за екранизация. Дори е възможно филмът да е по-хубав от книгата, тъй че го очаквам с известен интерес.Ghibli wrote:Добре де, всъщност наистина не е толкова лоша може би, но ме дразни тази всеобща вманиаченост по нея, защото не е и кой знае какво.
Беше много смешно, защото когато му гледах трейлъра, тъкмо бях започнал книгата, където в началото има нощтна снимка на Лувъра с Пирамидата, което беше и един от първите кадри. В първия миг седя и гледам и се чудя как може да съм го гледал и преди... Като осъзнато дежа-ву.
P.S. (Не, нямам предвид Софи Нево или Орденът на Сион, спокойно

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
- Invisible Child
- E'lir