извинявай ама по моите наблюдения нито Рол,нито Марф и Морви нито кой да е от хората пребиваващи тук отговаря на горните ти определения.а пък ЛС от типа на айде моля ви се млъкнете стига толкоз че не ми харесва по отговаря на детинско и неподходящо,не мислиш ли?Роланд, много си ми симпатичен, но тази тема ми прави много лошо впечатление и начина, по който реагирате и ти, и Лорейн, и Сандман, и Волхова, (така ли се пише?) е дребнаво, детинско, и особоно неподходящо.
Както на възрастта ви, така и на впечатлението което се опитвате да направите и правите.
Лицемерието
- herairness
- Jaghut Tyrant
- Daggerstab
- Arcanist
Именно. Затова бях неприятно изненадан, когато прочетох това тук: (За тази тема става дума в цитата.)herairness wrote:извинявай ама по моите наблюдения нито Рол,нито Марф и Морви нито кой да е от хората пребиваващи тук отговаря на горните ти определения.
http://sourcecore.net/Other/rpgbg/
За Роланд не знам, но...
Бях решил да пиша по-дълъг пост, но реших, че е най-добре да оставим нещата да отшумят. (Както винаги ) И защо тази тема все още не е попаднала в Dirty Laundry?
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
3 дни яли пили и се...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”