Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Ама, за чий му бяха на сериала тези първи дванадесет епизода? Може да са били забавни, но от сюжетна гледна точка си бяха абс. излишни. В тях почти нищо не ти се казва по основния сюжет. Реално историята си започва от 12 (появата на Легато) нататък.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не си насилвай късмета Ленчеее, да не сведа аз wolfsrain-a до 2 смислени епизода. 
Освен това Легато мое да лапа ананаси сравнен с най-култовия персонаж.

Освен това Легато мое да лапа ананаси сравнен с най-култовия персонаж.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Е са нема си умирисвам ръцете на кучета ;р
Е Легато не мога да разбера кво му се превъзнасят толкоз баш на него. Виж Никълъс нема грешка.
Е Легато не мога да разбера кво му се превъзнасят толкоз баш на него. Виж Никълъс нема грешка.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Да бе да бе вълци беха на теория.
- JaimeLannister
- Forsaken
излапах 26-те епизода на eureka 7,приятно сериалче,пък и не бях гледал mecha от бая време,тъй че добре ми влезе.жалко,че сега ще има да чакам около година докато го събнат цялото аниме тия охлюви от нанаши....тъкмо взе да става интересно деа
И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
Аз пък стигнах до 19-ти епизод на Monster и сериалът се движи по доста възходяща линия. Доста е различен от почти всичко, което съм гледал и по анимация, място на действието, герои. Ако продължава така с кеф ще си изгледам над седедесетте му епизода.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."