Току-що го изгледахме и направо съм супер доволна
 Току-що го изгледахме и направо съм супер доволна  И качеството никак не беше лошо, от тук го изтеглих, ако някой иска да го гледа и още не е видял, че го има там
 И качеството никак не беше лошо, от тук го изтеглих, ако някой иска да го гледа и още не е видял, че го има там  Така ми домъчня за сериалчето, ех, поне краят не ме разплака тоя път
 Така ми домъчня за сериалчето, ех, поне краят не ме разплака тоя път 
Moderator: Moridin
 Току-що го изгледахме и направо съм супер доволна
 Току-що го изгледахме и направо съм супер доволна  И качеството никак не беше лошо, от тук го изтеглих, ако някой иска да го гледа и още не е видял, че го има там
 И качеството никак не беше лошо, от тук го изтеглих, ако някой иска да го гледа и още не е видял, че го има там  Така ми домъчня за сериалчето, ех, поне краят не ме разплака тоя път
 Така ми домъчня за сериалчето, ех, поне краят не ме разплака тоя път 
 Остана ми само да догледам Лодоса ОВА и Now and then, here and there
 Остана ми само да догледам Лодоса ОВА и Now and then, here and there  

)
 ) 

Голяма е зарибявка, като от жените си се кефех най-много на Кагари (Лакус е наистина много сладка, но е твърде положителна и добричка), а от мъжете - Мю (или както там се казваше), както и Тигъра от пустинята, еха, страшни бяха
 Голяма е зарибявка, като от жените си се кефех най-много на Кагари (Лакус е наистина много сладка, но е твърде положителна и добричка), а от мъжете - Мю (или както там се казваше), както и Тигъра от пустинята, еха, страшни бяха  Като се замисля, и Диа(р)ка също пич
  Като се замисля, и Диа(р)ка също пич  

респект към хората, на които се дължи този баланс в сериала. Няма излишъци.
 респект към хората, на които се дължи този баланс в сериала. Няма излишъци.  . Макaр че ако махнеха тъпите монстъри щеше да е далеч по ценно за мене.
. Макaр че ако махнеха тъпите монстъри щеше да е далеч по ценно за мене. Users browsing this forum: No registered users and 2 guests