Константина, a.k.a. Kolibri -> с гордост представя най-новата си придобивка (не, тя е наред, нищо й няма, това по непотвърдени сведения от самата нея, разбира се )
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!
<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви
Уук.
Heheh най-сетне се е сдобила начи Е Честито! и умната
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Хахха, са видех че го е вкарала в офиса )))) неее. изродка. Искам снимки с ездачката да вида
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Той доскоро беше завързан с верига за дървото в офиса, че да не избяга, ама доколкото разбрах вече е паркиран там на площадката:) Като се снима с дзвера и ше ги кача:)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!
<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви
Уук.
Гадина!
Завиждам!
Че и дисаги си има!
Да й е честит, внимателно да го кара, внимателно и да ме вози , и да се снима на него, че да добием представа за големината (щото противно на твърденията размерът има значение ;р)!
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Колибър, пожелавам ти да дойда лятото да ме учиш да го карам ;р
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.