Pure-blood and Mudblood

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Dec 21, 2005 5:05 pm

Хммм, бащата е бивш техник в БТК - към 30-на годинки е изкарал там, майка ми е ренгенова лаборантка и тя от толкова - бабите ми и дядовците май все учител са били... Братовчедка програмистка - сега журналистка... Общо взето мътна работа. Аз уча аграрна икономика, но от едно време си мечтая за информатика, може би магистратурата ще да е такава... Ама с тая математика как ще се оправям хич не знам :roll: А като малък ми вървеше 8-)
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Dec 21, 2005 5:31 pm

Мама - детска учителка, тати - геодезист :roll: Аз - лингвист :P Раф и тя е с афинитет към езиците. Доколкото знам на баща ми някакъв чичо е знаел няколко езика, явно от там сме закачили нещо :mrgreen: Иначе бабите и дядовците пък съвсем нищо общо нямат с моЙта специалност :wink: Мога и за мъжО да кажа - той е програмист и е първият в рода им :lol:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Dec 21, 2005 5:58 pm

Ами определено mudblood, що се отнася до родителите ми - те и двамата са компютърджии, по-точно преподаватели по информатика, първо в Свищов, после в УНСС (баща ми вече се пенсионира). По едно време наистина разработвах продукт за един пенсион фонд, така че за малко бях pureblood, ама сега съм твърдо в икономическия анализ :) Сестра ми пък е бохемист, последна година, така че там съвсем е mudblood.

Иначе леля ми и братовчед ми са в печатарския бизнес, единият ми дядо е бил в пощите, двете ми баби на практика не са работили, а другият ми дядо дълго време е бил шеф на разни предприятия (вкл. на едно АПК), така че може би на него по-скоро съм се метнал, ако говорим най-общо за икономика ...
This signature is not yet rated

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Dec 21, 2005 6:21 pm

Ам... какво ще рече бохемист? :oops:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Wed Dec 21, 2005 6:29 pm

Ние сите сме мътнороди в нас... и бащи и майки всякак разнородни :) Ама наистина няма един с един еднакъв.
Баби и дядовци - дърводелец, земеделец, учителка в детска градина, домакиня; майка - ОТК на филми, баща - техник, голяма сестра - стюардеса, завършила международни отношения, малка сестра - учи немска филология, аз... художник (с малка забежка към секретаро-мениджмънт...)
А-а-а - чичовци и лели... те там са също така шарени - има ветеринар, инженер, счетоводителка, миньор... Много шарено положение.
Интереси всякакви! :wink:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Dec 21, 2005 6:40 pm

Morwen wrote:Ам... какво ще рече бохемист? :oops:
Че учи чешка филология :) От Бохемия, западната чешка провинция
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Dec 21, 2005 9:18 pm

:) Бях pureblooded до 7-ми клас - свирех на цигулка, трябваше да кандидатствам в Музикалното училище, да стана професионален музикант като родителите ми и баба и дядо. Но бях глупава и сметнах, че не може моите съученици да кандидатстват в езикова гимназия, да 'поумнеят' пък аз да си остана с едното свирене, така се отвях във филологиите... Сега уча португалска филология в СУ, боравя добре с френски език, смея да твърдя и с английски. Имам огромното желание да уча японски и испански/италиански. :P Все така глупава съм си и освен всичко - разочарована от себе си, че не съм изтърпяла натиска на майка ми да свиря повече и да не се отказвам.

Като цяло обичам чуждите езици, отдават ми се, но музиката си остава голямата ми слабост. Съжалявам, че не съм реализиран музикант.

So, ако трябва да сме точни съм мътнород, но не мисля, че е най-точното възможно :roll:... whatever.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Thu Dec 22, 2005 7:42 am

Е па психолози в родата няма...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Dec 22, 2005 12:20 pm

хм едната баба на летището,дядото kapitan на кораб
другата баба продаваше кебапчета,пукд ядото в някакъв завод беше
мама ехотелиер ресторантьор тати икономист
аз пък на пук на сички тях записах най сложното възможно нещо информатика пък сега продавам търговско
а сестра ми дори не знае още какво иска архитект ли,дизайнер ли,журналист ли
но пък сички рисуваме добре:)тотална каша
:roll:
Image

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Dec 23, 2005 7:21 pm

И при мен е смесено, нямаме наследствена професия (въпреки че за малко ми се размина фармацията) :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.