Брутално яко. Нашите не можеха да си позволят да ми купуват списания като малък, и бях по-скоро от "Геймъри Шоу" crowd-а, но веднъж ми взеха PC Club (брой 40-ти) и сега като го разлистих не мога да повярвам колко от него помня (особено скрийншоти и особено анимационната блондинка от Airline 69

), и колко от игрите вътре са ми култови класики и до днес.
Perimeter - ранно buzzword превю, твърдящо че ще има 6 игрални раси, след години я издирих и ми стана една от любимите RTS-и, особено саундтрака е най-доброто нещо от Westworld насам.
SpellForce - първия ми сблъсък с the good, the bad, and the ugly framing, който явно не ме е отказал защото и до днес обичам тази игра и целия франчайз.
Beyond Good & Evil - ревюто не е особено хвалебствено, но кинетичните скрийншоти и хиперреалистичната (за 2004-та) графика са ме спечелили и тази игра дълго време ми стоеше в топа, преди да изиграя warrior within в по-мрачната си тийн фаза. Propaganda и Spanish Bar FIght и до днес ми се въртят в плейлиста.
Armed & Dangerous - простотия е, но и до ден днешен няколко оръжия от тази игра водят класацията за най-креативни култови оръжия в шутър. Сериозния Сам не може да стъпи на малкия пръст на отварачка за вино, преобръщаща планетата.
Deus Ex Invisible War - не я довърших, а и тогава не съм знаел нищо за 1-цата, но за един кратък момент си мислех че това е най-великата игра на планетата.