Не, не знам кой го е направил, но е много сладко:)
Май има някакъв проблем във форума...
Moderator: Moridin
Да, снежинките ме постреснаха в първия момент. Иначе е хитричко. Радва и някак допринася за настроението.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
С риск да спамя зловещо, искам да кажа, че това са едни снежинки с характер и собствено виждане за физическите закони. Някои си падат нормално, други се забиват в долната част на страницата със засилка, а трети се мятат насам-натам и се бутат :lol: Много ми харесват 8-)
Last edited by Morwen on Fri Dec 16, 2005 9:07 am, edited 1 time in total.
След кратко проучване на поведенческите особености на снежинките, екипът ни стигна до извода, че най-бързо и неестествено се движат гледани през Internet Explorer, където изобщо не падат вертикално, а по-скоро зигзагообразно. Движението им е забавено, ако ги погледнеш през Firefox, и при по-внимателно заглеждане се забелязва, че тогава си падат съвсем нормално, тоест без да се отклоняват за по няколко кафета по пътя. При Opera едва ли не се тътрузят по пътя си и кривуличат, ама уекичко. Откъдето и да ги гледаш си изчезват малко преди края на страницата, явно Imaginations From The Other Side просто ги разтапят. И откъдето и да ги гледаш са ненормално сладкииииии :D
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know
- JaimeLannister
- Forsaken
- Jaar
- Mistborn
Дядо-Коледова шапчица на меча!
Бтв, останах с усещането, че никога не сте наблюдавали сняг от близо. Точно така си валят снежинките - едни са по-леки, други - по-тежки и падат с различна скорост и траектория, заради вятъра...
Бтв, останах с усещането, че никога не сте наблюдавали сняг от близо. Точно така си валят снежинките - едни са по-леки, други - по-тежки и падат с различна скорост и траектория, заради вятъра...
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
Много ми харесват:) По едно време сварих админа да експериментира с валящи кървави пръски, които постепенно преминаха в зелена разновидност на синя пъпка, ма накрай еволюираха в настоящия си вариант:-) Много ми харесват пък! Сега остава камбанчиците на топиците да станат некви коледни, аз ше потърся некви и може да пусна предложения да админите:) Или да има горяща коледна свещичка някъде:) Или елхенце:) Или коледна шапчица:)