Redfall си изглежда рядка мокра пръдня, не знам къде я буташ при другите,
Starfield е без коментар, щото Бетезда все пак. Чудя се честно казано дали наистина Аркейн са забили в тая посока сами или е имало побутване от Майкрософт за live-service co-op looter shooter. Че имърсив симовете не правят пари - не правят, ама Майкрософт имат повече пари от акъл, та можеха спокойно от Аркейн да си направят някое готино имърсив симче пак.
Иначе противно на всички импулси за самосъхранение, мен всъщност солидно ме заинтересува
Final Fantasy XVI главно заради на Skill Up hands-on превютo, показаното за момента от комбата, света и сюжета изглежда... добре?! Не потресаващ криндж? Като цяло доста странно за JRPG

Във всеки случай ще изчакам демо, но ако наистина се играе както изглежда, ще се купува скоро сред релийс като се види какво е техническото положение.
Spider Man 2 ще се играе по задължение, но едва ли ще е особено интересна. Поне ще изглежда яко визуално, това е ясно при Сони.
Stellar Blade и
Pragmata силно подозирам че ще ги избутат за по-нататък, особено след като още не е имало грам новини от втората и е вписана за 2023, а геймплей видео - йок. Вече откъм интересните Microsoft ексклузиви, сиреч
Hellblade 2 и
Project Mara, пак ме съмнява нещо да излезе тая година.
Cocoon от единия пич зад
Inside и
Limbo подозирам ще е бисер сред индитата.
Silent Hill 2 римейка казаха девовете, че е почти готов, но е Bloober Team и не съм играл оригинала, та няма да бързам за тоя римейк. На мултиплатформения фронт смятам че
Alan Wake II има потенциала да изрине. A
Lords of the Fallen римейка изглежда всъщност доста полиран и с по-як monster design от оригинала, което е малко странно, ама ще се играе.
Silksong се съмнявам да видим тая година
Hades 2 язък че ще излиза пак на early access, защото имам физическа непоносимост да играя игри в активна разработка. Пари със сигурност имат след успеха на първата, та по-скоро го правят от съображения за фийдбек и баланс вероятно, ама ще си чакам за PS5 порта след 2-3 години ай гес.