- Spoiler: show
- Бе-е-е-е нещо много тихо и спокойно в София тия последни два дни...
Тоооолкова убито, застинало и с нищо отличаващо се време...
А па некви луди на улицата и по медиите се жалват от некви си там ураганни ветрове, паднали дървета, рухнали сгради, а-у...
Па некви порои и дори последвали от тях наводнения халюцинират... O_O
Нема ли некой да се намери да ги банне ... ОТ ЖИВОТА ???
...
- Spoiler: show
- .
;]
.
.
Връщам се във форума за един наистина ПОСЛЕДЕН пост, с който целя да предоставя искрените си ИЗВИНЕНИЯ,
след което вече наистина се махам. ЗАВИНАГИ.
---
Ето за какво става въпрос:
Макар и да беше достатъчно очевАдно от разменките и взаимодействията между мен и други посетители тук,
явно все пак не е станало напълно ясно за всички.
(честно казано, всъщност дори и за самия мен осъзнаването в началото беше само частично, като стана пълно едва по време на хода на дискусията...)
Изводът е че аз просто съм... СТАР !
Един дядка.
С произтичащите от това ментални неизправности --
-- както и изкривени възприятия за много аспекти от живота, хората и околната ми среда. За реалността като цяло.
И най-вече -- за времето -- както хронологичното, така и метеорологичното.
Оттам всичко става ясно:
Зимата, която аз съм почувствал като "изключително тежка", дори смъртоносна,
за други, по-млади и по-жизнени, в най-лошия случай, тя е била ... нещо като...
...просто един низ от няколко лееееко досадни и неудобни седмици.
.
Моля простете че ви обремених, младежи!
Наистина съжалявам!
Искрени извинения и... всичко добро!
===========
П.П. към @Totenkopf специално:
Понеже се домогна до сайта на НИМХ сякаш е в качество на "надежден източник" що се касае до въпроса, по който спорехме...
Има и един друг сайт -- към Националния Институт по Геофизика, Геодезия и География,
който пък е отговорен за следенето и отбелязването на трусовете в Балканския регион. Даже и интерактивна карта си има.
За домашно, на изпроводяк, ти възлагам ежедневно да следиш този сайт, като на ум си отбелязваш следните две неща:
1) Дали всеки трус засегнал твоят относителен регион на местообитание е бил усетен от теб лично.
2) Дали трус, който самият ти си усетил в някой даден момент и в даден регион,
е бил изобщо отбелязан на картата -- в този регион и в този момент.
Надявам се че се досещаш че данните от откритията, които ще постигнеш, вече са известни за мен.
Упражнението е единствено с цел да информира и да помогне на... ТЕБ, да отвори твоите очи.
(както и на останалите...)
Поздрави!
---
П.П.П. @penzata
..
1) Терминът от онлайн жаргона "flood" не се транслитерира на б-ски по начина, по който ти си мислиш...
2) ...и дори не означава това, което ти си мислиш.
---
.
.
.
"Кефи" ме как вместо просто директно да ме баннете без обяснение, Вие се чувствахте длъжни да добавите и този коментар...
...от който лъха тон на една такава много любопитна и особена... уверена категоричност...
...сякаш че за един страничен наблюдател на темата Вие със сигурност бихте изглеждали че сте в пълното си право --
-- докато аз -- като "нарушител", или дори... луд, който просто и напълно закономерно си "получава заслуженото".
Че даже и с "усмивка" емотиконка накрая...
Woah... ! :O
Лееелееей! Побъркан народ...
.
СБОГОМ !
.