Към @Moridin :
Относно останалото -- разбрано!
Относно това в частност:
.
.Moridin wrote: ↑Sun Nov 20, 2022 7:50 pmМалко яснота @LaughingSkull :
[..]
- като цяло бих посъветвал в админското си качество да понамалиш малко всички тия курсиви, болдове, главни букви и подчертавки. Малко им се губи файдата като ги сипваш така на килограм. [...] Но разбира се всеки е свободен и поощрен да дава нови мнения - просто познавайки публиката, бих те посъветвал да е по-кратичко и по-естествено, наистина няма нужда от толкоз курсив.
OBJECTION !!!
Имам много, много добра причина да форматирам постовете си именно по този начин и тя е следната:
Винаги вземам предвид как би изглеждал поста в очите на друг човек, който би попаднал на него,
особено такъв който не познавам, и съответно не бих презумптирал по дефолт,
че ще е запознат с или дори заинтересован от тематиката на поста.
Когато изпльосквам една буквална СТЕНА ОТ ТЕКСТ
като тази в темата за Мартин, или още по-примерно -- поста ми за Съвестин,
аз веднага отразявам следното:
Такова количество текст ако изневиделица ми попаднеше на мен,
ако даденото ми съответно моментно състояние беше такова на не(пред)разположение,
аз изобщо нямаше дори да го отразя ... ,
...
...Освен ако текстът не беше осеян от услужливи ориентири,
...които да индикират в кои точно негови части е това което той цели да изтъкне, да изпъкне,...
...изобщо какъв е неговият СМИСЪЛ.
Уверявам те -- на мен ми е крайно досадно постоянно да слагам тагове, но това е жертвата, която правя,
за да улесня прочита на отсрещните възприятели.

---
Едно признавам -- евентуално е от възрастта.
Само допреди няколко години не съм писал така никъде.
Но... сега?
Напредващите години (душевните и менталните естествено, не физическите, lol) правят така че това да ми идва отвътре --
-- най-естествено и дори... наложително.
Ще уважа изразените ти от позиция на Администратор подкана и съвет да "понамаля"... ,
...но не мога да преустановя.

...
@ Останалите:
Моля приемете ме образно като "дядката в напредваща възраст",
който поради недостатъците на собствения си слух упражнява ниво на звука на говора си достигащо почти... крещене.
Вие знаете много добре че това не е умишлено ... ----- ... инстинктивно е.
Естествено вие скастряте "дядката" и той се "сепва" --
-- коригирайки се така че отсега нататък просто да говори по-малко, но не и по-тихо.

Защото така си може, и иначе просто НЕ МУ Е ВЪЗМОЖНО... :/
---
Относно това в частност:
.
.
Нима?
Аз самият съм възприел и настойчиво изразявал такава позиция още от къмто 2016та-17та година
в съответните онлайн пространства, в които съм членувал и действал,
но не съм я виждал изразена от друг / другаде.
Източник, моля?

Много искрено ми е интересно -- ако успееш да предоставиш такъв,
то аз ще съм изключително радостен да открия че лично МОЕТО прототипно становище
е било възприето, репликирано и дори стандартизирано до степен на (цитирам) "казвано хиляда пъти"от някой друг !!!

==================
EDIT:
П.П. Сега ми изплува спомен за един доста рядък и куриозен факт за един наш доста виден поет от отмиииинали години:
Той също е обръщал ОГРОМНО внимание на форматирането на текстовете си, когато ги е внясал на печатаря си.
(доколкото знам -- прилагал е извънредни бележки, които да указват кой стих колко точно навътре в реда да е индентиран
и т.н. други упътвания)
(това ни го преподаваха в гимназията.)
Гарантирам ви че аз не се старая да му подражавам --
-- всъщност едва сега ИЗОБЩО дори ми хрумна за тази прилика между мен и Него.
Но все пак ми е чудно -- дали ще се досетите КОЙ точно е?

.