F is for Family - пети финален сезон и свърши. Абсолютно бижу.

Най-любимият ми анимационен сериал (заедно с Футурама). Бил Бър е във вихъра си.
(едно размазващо яко интервю с него, по повод излизането на втория сезон:
https://www.youtube.com/watch?v=p6TSlfkZzGY
(и след дълго отлагане, тази седмица гаврътнах втори, трети и първа част на четвърти сезони на)
Ozark! Феноменален просто!
Толкова да е подценена Лора Лини тук, че си е направо престъпление. Една от любимите ми актриси, сътворява един от най-антипатичните ми персонажи. Играта на Лини е многопластова и се мени за секунда, че е плашещо даже.

Докато Джулия Гарнър още в началото беше (и все още е) абсолютно феноменална, то Лора Лини се оказа "спящия агент" в този сериал. Топ, топ сериал.
- Spoiler: show
- с изключение на персонажа на частния детектив и особено този на агент Мая, но ще изчакам сериалът да завърши, преди да правя каквито и да било изводи. в последния сезон имаше и пробойни в персонажа на Рут - разбирам, че самочувствието ѝ се е увеличило, но хем знае какъв психопат е Дарлийн и, че парите за нея са на последно място, и хем обяснява действията си с това, че Дарлийн ще се кротне, като види колко пари Рут ѝ изкарва, въпреки че работи зад гърба ѝ. Джейкъб си взе за по-малко, а херцата си беше негова. Не ме дразни толкова много, малко нитпикинг, но е тъпо все пак.
Както и да е - Лини и Гарнър мачкат във финалите на пети и седми епизоди (така че всичко е простимо
) . Абсолютна лудница!