Абсурдистан: Възраждането

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Litz
Ascendent

Re: Абсурдистан: Възраждането

Post by Litz » Thu Nov 11, 2021 7:50 pm

@трубадур ясно е като бял ден, че Румен Радев ще е новият президент. Само дето, преди поне ЛП даваше няква алтернатива, ся се държи като както го е казал Бонев "Луд с картечница" и тая клета клетост, дето му се води предизборна кампания трябва да бъде наказана, ако трябва и с глас за Луна.

Томов е в пъти по-компроментиран от нея например. Костя е в пъти по-опасен от нея.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 11, 2021 9:20 pm

Ако ще се гласува, най-добре да е за някой от тримата основни, като вече не знам кой е най-малко зле от тях :mrgreen:
Радев ми се вдигна доста в очите покрай Кирил, но го обвинявам на 100% за масакрата с ковид, което не е никак малко, чисто на принципна основа предпочитам заради това да не го подкрепям.
Герджиков най-вероятно ще е много слаб президент, но ми е малко уайлдкард и не знам колко реално е зависим от ББ.
Панов беше супер кандидатура горе-долу до един ден след като го издигнаха, оттогава насетне е в свободно падане :(

Вот за Луна е горе-долу като да не гласуваш, та все тая, но за мен лично е по-добре да е ниска активността, за да са покаже, че кампанията е булшит. Останалите кандидати са между излишни и опасни, наистина.
This is it. Ground zero.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Nov 11, 2021 9:35 pm

Герджиков има излъчването на нещо мазно и лигаво изпълзяло изпод някой камък. Кандидатката му за вице е тотална щета. Очевидно е, че ГЕРБ здраво са го стиснали за топките покрай далаверките в СУ дето ги е овъртял. Ако искаме Плевнелиев 2.0 ама още по-мазен и жалък - той е.

Панов казва някои верни неща в двата си последни ранта, но не им беше сега времето, нито пък ФБ мястото... :( Поня явно няма да се разкарвам за балотаж до Пловдив, освен ако верно Луна не е там ;)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Thu Nov 11, 2021 10:14 pm

Нездравословно е да следиш която и да е кампания, седмицата, в която са изборите, камо ли тепърва да се чудиш за кой да гласуваш или да променяш вече избора си.
Последната седмица всички кандидати, без изключение, сякаш проумяват, че им остава още малко живот и се надпреварват кой ще доизживее по-неадекватно детството си.

Но от друга страна, да припяваш мантрата си, без значение какъв въпрос ти задават, беше интересно в началото, от страна на ПП, но се изтърка адски бързо. Тия двамата са такива матрьошки, че нямам търпение да захвърлят най-горните кукли и да покажат портокала с часовников механизъм.

При все купата с психопати, от която избираш президент, Луна може и да е "легитимен избор", но е такъв, какъвто и Тръмп бе навремето.
The hardest battles are fought in the mind.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Nov 11, 2021 10:32 pm

Да не играя адвокат на ПП, понеже ужасно много страхотни кандидати има и в ДБ, че даже няколко и по други партии.
Но при все "повтарянето на мантрите", което и мен ме подразва от време на време като стратегия, няма скрит портокал с часовников механизъм.
This is it. Ground zero.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Thu Nov 11, 2021 11:28 pm

Е ся това с мантрите, ще кажете, че и ДБ не повтарят "СъДеБнА РеФоРмА" до откат, все едно че повечето хора извън 23 и 24 много ще разберат кво е това. На хората извън тези райони трябва да им се обяснява на прост език и с позитивни призиви. Ся ще призная на ДБ тоя път освен излагацията с джуджето (който ако го изкарат, ще вдигнат поне 4 процента) си подредиха листите доста добре си стратегически, примери: това, че листата в 23, който си е по презумция техен район (без кметските избори, къдиету тие съ издъниха с кандидат кмиета), кандидатите и водачите са някак скучни без Надежда Йорданова, Божо най-накрая водач(макар без нова прическа), Козилата водач в 25 и в Бургас с преференция, която има доста шанс да събере повече гласове от други, Таня Андреева да ходи да обикаля в Пазарджик, и Христо в Търново. Учат се и ми харесва (без това с джуджето).

А относно президентските, ми хора, все ми е тая. Аз няма как да гласувам за Радев, Герджиков Yan се е изказал доста добре за него. На мен ми напомня на една реклама за доместос от преди години с едни гнусни същества. И стигаме по до Панов. Той имаше моя глас по презумция. Щях да преглътна и непоносимостта си към Моасе и всичко, но той отдавна почна да прекалява с тази негова ЧИСТОТА, как ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БОРЕЦ срещу ГЕРБ и ДПС и се стигна до такива грозни неща, които не знам какво целят точно и показват, че на него и на Ивет им е през оная работа за моят глас и този на майка ми и сестра ми и хиляди хора, чиито глас те автоматично имаха които те имаха по презумпция и само ТОЙ Е ПРАВЕДЕН #сичкисамаскари и то във фейса, баце.. Ми като ще е така и ще му се тая, и на мен ще ми е се тая, и ще си дам гласа за Луна. Ей така, да си доставя това удоволствие.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Nov 12, 2021 8:22 am

Страхотни кандидати може да има навсякъде, но аз следя водачите на партиите и не толкова обещанията, и целите им, а поведението им. И мога да разпозная роботите.

Иначе, бих дал глас за Хазарта, но не е в моя МИР, заради това продължавам със същите лешпери, като последните два пъти.

Най-малко от всички хора съм против доставянето на удоволствие и гласуване тип кастинг на Мюзик Айдъл, защото кандидатите се държат като такива, но после не желая да слушам мрънканията на всички, че всичко си е постарому, само защото са решили да си правят пишки преди това, защото даден чиляк не ги ухажвал. Фак дис шит.

И аз не искам да звуча като адвокат на Панов, защото аман от простотиите които ръси, но все още го усещам като Виго Мортенсен от Eastern Promises и за мен това е достатъчно.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Nov 12, 2021 9:17 am

Като цяло Иво Божков е много добра причина никога да не гласуваш за ДБ. Не знам как си е измазнил мястото до второ в листите. Като общински съветник на София не беше прекалено гнусен, но за депутат не.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 12, 2021 9:33 am

Иво Божков пък какво ти направи? :mrgreen:
@penzata кого още от целия лендскейп смяташ за робот, че да помъча да парсна какво изобщо имаш предвид с тая мистика :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Nov 12, 2021 11:37 am

@Litz, ама ето, че баш съдебната реформа, дето от ДБ не спряха да я дъвчат тая тема, откак ги има като хора, се оказа последната драма на ЛП, според когото те въобще не са я споменавали.

Въобще аз такова зрелищно прострелване в крака като него не съм наблюдавала откакто БСП предложиха Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

И определено смятам да пусна глас за Луна. Ако още бяхме на хартиени бюлетини, отново щях да гласувам за Котарака Румен, ама сега като не може, за нея.

Впрочем гледахте ли последните полюции на Боце? Вчера изля четирийсетминутна логорея в ефира при Цветанка, не е ясно като какъв - всички останали политически лидери разполагат с максимум петнайсетина минути да се излагат, днес заранта опрашваше и Нова. Аз нямах никакви нерви да слушам несвързани дърдорения, допускам само, че е бил поредният Rage Against The Machine, ама ше се радвам ако някой си го е причинил и му е по силите, да резюмира.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Fri Nov 12, 2021 11:59 am

Аз не желая някой да ме ухажва като гласоподавател, ама желая кандидатът, който претендира за интелигентност и извисеност, да не се държи като шизофреник и да се излага по тоя нелеп начин. Той си изпуска нервите и се държи като ненормален като е в кампания, как той ще е добър президент като един месец не издържа.

И аз не разбрах що баце имаше толкова огромно екранно време за разлика от всички други, ама не го издържах.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Fri Nov 12, 2021 12:04 pm

Moridin wrote:
Fri Nov 12, 2021 9:33 am
@penzata кого още от целия лендскейп смяташ за робот, че да помъча да парсна какво изобщо имаш предвид с тая мистика :mrgreen:
Дюд, не търси кой знае какъв подтекст и смисъл в думите ми.
Осланям се на усета си, който много рядко се проваля. Просто и двамата бритчеди са ми като персонажи извадени от we happy few; не казвам, че не си вършат работата или са поредните бози, но вътрешното му чувство подсказва, че на този етап не желая да се забърквам с тях и техните рицари на кръглата маса. Фак ми, айм съспишъс.

п.п. от панов и дб, докато не видя конкретни смислени действия, относно съдебната реформа, могат да си мрънкят колкото искат и надпреварват кой пръв от тях бил казал пръц.

п.п.п. баце не съм, но днес хванах сидеров и каракачанов по бнт. достатъчни ми бяха.

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Nov 12, 2021 12:23 pm

penzata wrote:
Thu Nov 11, 2021 10:14 pm
Нездравословно е да следиш която и да е кампания, седмицата, в която са изборите
не е лъжа
penzata wrote:
Thu Nov 11, 2021 10:14 pm
Последната седмица всички кандидати, без изключение, сякаш проумяват, че им остава още малко живот и се надпреварват кой ще доизживее по-неадекватно детството си.
на тва доста лолнах

на документи панов става, ама пичагата много му липсва президентско излъчване, че и говор, че и реален редактор или ръководител на кампанията му, та е супер демидж, радев се влачи като сигурен победител, щото за повечето хора наистина няма кво друго да изберат, а не виждам какви съмнения може да има, че Герджиков не виси от цицата на бб. ебаси тройката, всичко в нея импотентно, а па цялата държава наеба.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Fri Nov 12, 2021 12:40 pm

Поне ся фокуса се измества върху парламента, който е доста по-важен.

Ще призная на ПП, че ми харесва, как са осъзнали, че гласове в България се печелят с харизматични личности, предвид факта, че Кирил се изявява много повече от Асен. Доста умен ход.

+100000 за липсата на президентско излъчване и говор на ЛП. В интервюто с Полина беше просто трагичен.
Last edited by Litz on Fri Nov 12, 2021 12:42 pm, edited 1 time in total.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Nov 12, 2021 12:42 pm

Moridin wrote:
Fri Nov 12, 2021 9:33 am
Преди 3-4 години поддържаше връзка с една моя близка, много мило същество и се държеше като тотална путка с нея. В едно нещо като си путьо си във всичко.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.