Абсурдистан: Възраждането
Moderator: Moridin
Re: Абсурдистан: Възраждането
Аз вече сериозно не знам за кого да гласувам на президентските избори. Давайте идеи, защото засега клоня към Луна 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
@Ghibli и аз клоня към тролващ глас за Луна. 

- Moridin
- Global Moderator
И при мен се очертава пасуване, разочароват всички
This is it. Ground zero.
Колебая се между Луна и Йоло, но май ще е Луна все пак.
Е то и при Луна има Yolo
Не знам аз ще се изкефя, ако е четвърта. Виждам много хора се разочароваха от Панов. Толкова неадекватна кампания рядко съм виждала. И най-смешното е, че бях скептична към Касимова, а тя излезе по-адекватна.

Не знам аз ще се изкефя, ако е четвърта. Виждам много хора се разочароваха от Панов. Толкова неадекватна кампания рядко съм виждала. И най-смешното е, че бях скептична към Касимова, а тя излезе по-адекватна.
- Moridin
- Global Moderator
Недоумявам какво стана там. То едно е да има слаби съобщения, друго е да има откровено самоубийствени. Това фундаментално занижи оценка ми за качествата на Панов. Окей, опитва се да го играе "не ме е страх да казвам истината", но нищо конструктивно, нищо ПРЕЗИДЕНТСКО не излиза. С тая кампания по-добре да беше играл за Парламента, знам ли.
This is it. Ground zero.
Напълно съгласна съм. Да не говорим за глупостите от началото дето, ако бил той президент щял да наруши конституцията и да не назначи Гешев, но Кирил Петков е егати престъпника. Тая кампания е повече от неадекватна. Дося никога не съм гласувала с тролещ глас, ама тоя път ще го направя, щото така или иначе и ясно, но както Луна казва "Искам да си доставя това удоволствие"
Впрочем относно парламентарните вие как мислите как ПП и ДБ щяха да съберат повече гласове, при явяване заедно или както е сега поотделно? Аз съм по-скоро за отделното, щото заедно макс 18 процента да съберат, а сега поотделно имат шанс за 28- 30 процента общо. Не разбирам какви са тия блянове, че ако са били заедно са щели да са първа сила.

Впрочем относно парламентарните вие как мислите как ПП и ДБ щяха да съберат повече гласове, при явяване заедно или както е сега поотделно? Аз съм по-скоро за отделното, щото заедно макс 18 процента да съберат, а сега поотделно имат шанс за 28- 30 процента общо. Не разбирам какви са тия блянове, че ако са били заедно са щели да са първа сила.

- Moridin
- Global Moderator
Социологията беше недвусмислена, заедно никога нямаше да привлекат гласоподавателите, които ПП привлича сега. А колкото и да е невероятно, има и гласуващи за ДБ, които не подкрепят ПП (не на последно място заради твърде мъглявия ангажимент към екологията).
This is it. Ground zero.
Аз знам за социолозите, но някои ДБлели (моята любимка е сред тях), халюцинират, че ако са били заедно са щели да бъдат първа политическа сила, дето не знам кви наркотици взимат, честно. Такова отричане от реалността не знам дали има.
Точно има хора, които нямаше да подкрепят пп от дб и обратното. Твърде много хора мразят Генерала.
Впрочем, само аз ли намирам предизборните рамки за криндж?
Точно има хора, които нямаше да подкрепят пп от дб и обратното. Твърде много хора мразят Генерала.
Впрочем, само аз ли намирам предизборните рамки за криндж?
В случай, че е останал някой симпатизант на ДБ, който след вчерашната изцепка все пак е решил да гласува за Лозан Панов, днес имаме и втора серия.
Демократичната общност къса ризи, но няма да мълча
- The Dragon
- Elder God
След такива политици не разбирам защо глас за Луна да е тролски ... а не легитимен избор.Marfa wrote: ↑Thu Nov 11, 2021 3:32 pmВ случай, че е останал някой симпатизант на ДБ, който след вчерашната изцепка все пак е решил да гласува за Лозан Панов, днес имаме и втора серия.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Ще си умра от кеф, ако вземе повече гласове от ЛП. Моя поне го има.
Бе и аз съм като @Ghibli , ако не беше се наденал в на баце скута виждам как можеше да се оформи няква мисъл за герджиков, ама ся... за който и да прочета или гледам, или чуя, се съм
Александър Томов нещо?
Или мария колева, щото за нея, за вицето й (което е на 90г. бтв), за партията или за каквото и да било около нея няма страница в уикипедия

Александър Томов нещо?

Или мария колева, щото за нея, за вицето й (което е на 90г. бтв), за партията или за каквото и да било около нея няма страница в уикипедия

@трубадур ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ! Come to the dark side.
То с такива меме гласове хамериканците си помогнаха да си го наденат до гърло*, тъй че, аде не. Дет се вика празен глас е по-добре от бягащите крачета. Та реално кой от тия психопати наистина има някъв потенциал?
*
*
- Spoiler: show