Dune
Re: Dune
Скалата, така и така е гола глава с вени само малко избелване там
. Или Шон Бийн, така и така всички знаем кво ще стане.
Ама някой младолик ще трябва да е, слава богу слуховете, че ще е оня нърд от Ready Player One не са верни.
Иначе, Вилньо определено е правил филма с мисъл само за киносалон, особено що се отнася до звука.
На правилното домашно ТЕВЕ и със съраунда си е що годе добре де, че ся не е момента да маам на кино като едно време за рънъра.

Иначе, Вилньо определено е правил филма с мисъл само за киносалон, особено що се отнася до звука.

На правилното домашно ТЕВЕ и със съраунда си е що годе добре де, че ся не е момента да маам на кино като едно време за рънъра.

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- The Dragon
- Elder God
Еди Редмейн - може би е 5-6 години по стар от идеалното. Но ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Да се произнеса и аз, филмът като цяло ми хареса. Не беше нещо супер уау, но беше доста приятен. Предвид времетраенето не ми се стори прекалено дълъг, с изключение на финала, където можеше да е малко по-стегнато. Музиката беше невероятна, дори само заради нея си заслужаваше ходенето на кино! Това и сцената към края, където Пол аха-аха да каже нещо епично (и най-вероятно глупаво) на Зендая, и се отказа
Обаче визуално беше покъртително зле, една неразмазана сцена нямаше. Все едно беше правен да се гледа на телефон, какъв е смисълът да гледаш на голям екран, като над 2/3 от него са неразличима мацаница. Нещо, което не съм виждала досега, беше сцена с двама герои на преден план и само единият да е във фокус! Не знам това от 3D-то ли, от киното ли, но не е е ок така. Това на страна, съгласна съм с писалите по-горе, че планетите бяха доста посни и някак си липсваше усещане за власт и грандиозност, двете фамиили приличаха повече на бедни провинциални лордчета с 5 човека персонал. Ще взема да гледам стария филм, че нищо не си спомням от него, а според описанията ви звучи най-малкото по-пълнокръвен в това отношение.
И два малки момента, които мен лично ме извадиха от филма. Първо, реално никой няма да стои в обсега на излитащите насекомовидни летателни апарати - къде е отговорникът за health and safety? И второ, нещата, които спасяват подправкосъбирачките от червеите, бидейки нещо толкова важно, трябва да имат вградено redundancy, даже на няколко нива, не може едно нещо да фейлне и цялата процедура да рухне. Тези двете може и да се дължат на професионално изкривяване, ама си ме подразниха.

Обаче визуално беше покъртително зле, една неразмазана сцена нямаше. Все едно беше правен да се гледа на телефон, какъв е смисълът да гледаш на голям екран, като над 2/3 от него са неразличима мацаница. Нещо, което не съм виждала досега, беше сцена с двама герои на преден план и само единият да е във фокус! Не знам това от 3D-то ли, от киното ли, но не е е ок така. Това на страна, съгласна съм с писалите по-горе, че планетите бяха доста посни и някак си липсваше усещане за власт и грандиозност, двете фамиили приличаха повече на бедни провинциални лордчета с 5 човека персонал. Ще взема да гледам стария филм, че нищо не си спомням от него, а според описанията ви звучи най-малкото по-пълнокръвен в това отношение.
И два малки момента, които мен лично ме извадиха от филма. Първо, реално никой няма да стои в обсега на излитащите насекомовидни летателни апарати - къде е отговорникът за health and safety? И второ, нещата, които спасяват подправкосъбирачките от червеите, бидейки нещо толкова важно, трябва да имат вградено redundancy, даже на няколко нива, не може едно нещо да фейлне и цялата процедура да рухне. Тези двете може и да се дължат на професионално изкривяване, ама си ме подразниха.
тва си е по дизайн, казаха, че работят с преебана техника, и освен това, че копат до последната секунда. Затва и мацката толкова се впечатли като Лето тегли майната на добива, за да спаси хората, особено след властването на харконите, които ептем не ги ебе за човешкия живот... отново - в пъти по-добре представено при линч

останалото звучи като да е проблем с киното, в което си го гледала. Картината, колкото и едноцветна да е, поне е кристално ясна по дифолт.
Ще си го "набавя" по алтерантивен начин като излезе на блурей, 2021 година е, абсолютен позор е да няма 2Д прожекция в цяла София. Бях се обнадеждил като видях че ще го дават в Одеон и Дома на киното, ама там в програмата го пише като "Дюн 3Д". 

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- tigermaster
- Elder God
В сайта на кино "Арена" бяха обявили двуизмерни прожекции, ако помня правилно, обаче като излезе филмът, изчезнаха. Не знам защо.
Иначе ако искаш хубав рип с високо качество - не е да няма, просто от Замунда ги трият.
Иначе ако искаш хубав рип с високо качество - не е да няма, просто от Замунда ги трият.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- The Dragon
- Elder God
rarbg - има съвсем приличен 2160p около 25 гиги. Нищо работа.
Бтв - защо не са се научили да строят толкова големи машини че да не ги притесняват червеите - все пак те са малки - около километър най големите.
Бтв - защо не са се научили да строят толкова големи машини че да не ги притесняват червеите - все пак те са малки - около километър най големите.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
@The Dragon @tigermaster Не ме кефят такива уеб рипове от стрийминг и upscaling-и, та за това викам че ще изчакам да мога да набарам 30 гигабайтовия Bluray файл
Иначе и аз като гледах прожекции първо видях една две 2Д и после изчезнаха. Искрено се надявам да се скапят всичките 3Д прожектори в страната и да купят нови без тая опция за да дават филмите нормално, щото явно иначе няма да се научат да предлагат 2Д, когато имат опция за 3Д

Иначе и аз като гледах прожекции първо видях една две 2Д и после изчезнаха. Искрено се надявам да се скапят всичките 3Д прожектори в страната и да купят нови без тая опция за да дават филмите нормално, щото явно иначе няма да се научат да предлагат 2Д, когато имат опция за 3Д
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
За мен е тотално безумие, че в България все още изстискват зрителите с 3D, предвид че в Щатите тая технология умря преди десет години на практика...
And you can't dance with a devil on your back...
Е ся. Ще кажеш, че не си живял в бг и не знаеш за тарикатлъка. Много ясно, че ако могат да ти вземат едни 3 лева в повече ще го направят
На тоя етап имам чувството, че хората биха платили повече, за да НЕ гледат 3Д...
And you can't dance with a devil on your back...