Котки, мррррррррр...
Moderator: Moridin
Re: Котки, мррррррррр...
На Марфа сигурно ще и прозвучи тъпо, обаче тактиката ми проработи. комбинирана с гурме голд...
Стига котето да е добре, все тая. То е важното.
Много бързо, направо изведнъж наддаде малкия разбойник. Може би се е уголемил около три пъти откакто го взех. Отдавна се опитоми и е едно сравнително вежливо коте в момента. А съвсем наскоро, преди 2-3 дни си взех от улицата едно малко дебеланче, което ми мяза на породиста котка. Сивкав косъм и много пухкав. Абсолютен непукист.
Добре, че Бимбо най-накрая порастна и рядко се застоява в двора, ходи да си търси храна сам, две години седеше с размерите на тримесечно коте, той е последния потомък на Мима:

мъжко е така, че родът приключва.
Добре, че Бимбо най-накрая порастна и рядко се застоява в двора, ходи да си търси храна сам, две години седеше с размерите на тримесечно коте, той е последния потомък на Мима:

мъжко е така, че родът приключва.
Last edited by Marfa on Mon Oct 11, 2021 1:13 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Случайно някой да си търси пухкаво приятелче? За поредна година съм с котешки бебоци натресени, много трудно се намират домове, имайки предвид че 1)хората търсят породисти/пухкави/бели котета и 2) пълно е с котета навсякъде 

Само мога да пожелая успех, дано стане чудо за тези бебоци.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Снимах един дебеланин съвсем наскоро и е около 5 кила, според мен.
Може и да е малко повече, защото моя Топчо беше 6 кила. А този е малко по-слаб ...
Също, съвсем наскоро на някаква малка уличка в Търново гледам направо нещо като от анимационен филм за животни.
Няколко супер загладени котки, които все едно си живееха и контролираха своята територия, с тартор една женска.
Може и да е малко повече, защото моя Топчо беше 6 кила. А този е малко по-слаб ...
Също, съвсем наскоро на някаква малка уличка в Търново гледам направо нещо като от анимационен филм за животни.
Няколко супер загладени котки, които все едно си живееха и контролираха своята територия, с тартор една женска.