Иначе аз не съм ви'ен конституционалис, макар да съм родена и живяла на пъпа на София и аз

Moderator: Moridin
Така е, но колкото и излишно да изглежда като "упражнение", така е по конституция и трябва да се спазват правилата, защото иначе всеки ще си прави каквото си иска - Бокича е такъв пример, а Слави е идентичен нему. Кандидат-премиерът трябва да се яви в Парламента утре (защото вече има взаимоотношения с президента, посредством указ) и сам да оттегли кандидатурата си, и тогава ще отпадне точката за гласуване от дневния ред за новия кабинет, просто защото няма да има министър председател. Не може Слави да си плямпа каквото му е кеф (подобно Бокича на предходните избори), защото е противоконституционно. Неговото е типичен пример за популистко политическо говорене, такова, на каквото сме свикнали послените 20 години.Shamajotsi wrote: ↑Tue Aug 10, 2021 7:27 pmЕ, хайде сега, не върви да се гласува някой да е министър-претседател, ако той не ще. Току-виж гласуването мине и после ще трябва да се депозира оставка, тя пък да се гласува и упражнението с раздаването на мандатите да почне от начало...
Marfa wrote: ↑Mon Aug 09, 2021 9:42 amБарбадоският плагиат получава нервна криза в ефира на Нова:
https://nova.bg/news/view/2021/08/09/33 ... -c-WW87wew
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests