- Spoiler: show
Fairy Tail
Re: Fairy Tail
Това свърши с доста скучна битка и типичните за ФТ лигавщини за накамашип. Изключително плиткоумна шонен помия, в която само фенсървисът ставаше за нещо.
Холи факинг шит - свърши?
Не е истина колко не мога да мина още първите 10 епизода на втория бач от епизоди. С някви инвкизитори под земята, то това е смъртта. Ся един влезе в лавата и е епично, и силно да си ебе мамата.
Луси все още е 10/10, още повече в началото по жапанки и късите гащета.
За съжаление не трая дълго време и ся е в типично грозните дрехи
бтв, това нещо успя да ме накара да намразя котка - лъфи и тъпата му синя мачка, както и солидна част от екипа са ебаси тъпото племе.

Не е истина колко не мога да мина още първите 10 епизода на втория бач от епизоди. С някви инвкизитори под земята, то това е смъртта. Ся един влезе в лавата и е епично, и силно да си ебе мамата.

Луси все още е 10/10, още повече в началото по жапанки и късите гащета.

За съжаление не трая дълго време и ся е в типично грозните дрехи

бтв, това нещо успя да ме накара да намразя котка - лъфи и тъпата му синя мачка, както и солидна част от екипа са ебаси тъпото племе.
- Dr. Horrible
- Forsaken
За първи път в зрелия си живот гледам дълго аниме
На 31-ви епизод съм, досега ми харесва адски много. Героите са много приятни, създават наистина усещане за семейство и сплотеност. Много са хубави всички ретроспекции. На моменти има странно циничен хумор
Ще продължа с удоволствие!

На 31-ви епизод съм, досега ми харесва адски много. Героите са много приятни, създават наистина усещане за семейство и сплотеност. Много са хубави всички ретроспекции. На моменти има странно циничен хумор

But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
А после хващай One PieceDr. Horrible wrote: ↑Sat Jul 24, 2021 12:04 pmЗа първи път в зрелия си живот гледам дълго аниме![]()
На 31-ви епизод съм, досега ми харесва адски много. Героите са много приятни, създават наистина усещане за семейство и сплотеност. Много са хубави всички ретроспекции. На моменти има странно циничен хумор![]()

What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata