Не се бях замислял, но от половин година само два-три път от немай къде съм кусвал купешки хляб.
Moderator: Moridin
Hamali.bg - с качване, сваляне, опаковане на всичко (буквално), разглабяне и сглабяне - където се налага, 5 етажа без асансьор, нищо счупено, нищо повредено. Около 8 часа работа - 600 лева, 200 за опаковачни, 200 им дадох бакшиш. Процедурата е следната - идват на оглед, казват цена, за ден се разбирате 2-3 дни по рано. Опаковачните материали се плащат на колкото изкараш. Доста са досадни - не ти дават да вдигнеш един кашон да им помогнеш.
Определено си попаднал на страхотен екип, защото ние имахме съвсем друго преживяване точно с Hamali.bg при това всичко си бяхме опаковали и подготвили сами.The Dragon wrote: ↑Sun Jun 27, 2021 8:19 amHamali.bg - с качване, сваляне, опаковане на всичко (буквално), разглабяне и сглабяне - където се налага, 5 етажа без асансьор, нищо счупено, нищо повредено. Около 8 часа работа - 600 лева, 200 за опаковачни, 200 им дадох бакшиш. Процедурата е следната - идват на оглед, казват цена, за ден се разбирате 2-3 дни по рано. Опаковачните материали се плащат на колкото изкараш. Доста са досадни - не ти дават да вдигнеш един кашон да им помогнеш.
Може да съм попаднал на страхотен екип - знам ли. Но определено ми спестиха много ядове.
Do tell?
Това че дума е с турски произход, означава че е влезнала в езика ни след общуване с турците, а не че е измислена 11 век около Каспийско море (с което и Персия има граница но whatever)
Yellow - https://www.yellow333.com/ имат и доста смислено приложение за смартфони, което ползваме вкъщи.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 6 guests