Иначе тамън стигнах до Лейди Дона ся, иска се бая топки от авторката да сътвори тази велика героиня

ОФ!Xellos wrote: ↑Fri Jun 12, 2020 8:01 pmЗа Кард не спориме че е гъз, нито сме дали пари за гледането на филма подозирам всичките. Цитирай ми тоя момент от книгите дето тя е ок с рейпа, щото не съм видял нещо фрапиращо до са.
Иначе тамън стигнах до Лейди Дона ся, иска се бая топки от авторката да сътвори тази велика героиня![]()
Dr. Horrible wrote: ↑Thu Mar 04, 2021 8:04 pmЛятото прочетох първите три книги - За честта на Вор, Бараяр и Наемниците на Дендарии. Харесаха ми, особено втората, но третата малко ми поомръзна, та си дадох почивка.
Сега тази седмица прочетох "Игрите на Вор" и съм много, много доволен! Много беше интересна - постоянно се случваше нещо. Книгата започва по един начин и човек след десетина страници разбира каква ще е историята в този том и после се случва нещо много неочаквано и героите отиват на друга планета и започва тотално нова история... И така постоянно, отново и отново. Беше супер динамично, много съм доволен!
Всъщност Shards of Honor е писана преди всички други романи от поредицата. Иначе си прав, че може да се четат във всякакъв ред - аз точно така съм правел навремето, но двете книги с Корделия за протагонист са а) мега яки и б) дават важен бакграунд за историята на света.Ambartanen wrote: ↑Thu Mar 11, 2021 10:27 amМоята критика би била дори повече към началото отколкото края на списъка, защото там е истинското мазало. Shards of Honor & Barrayar са писани по-късно и много им личи, че попълват детайли споменати в ранните Майлс книги.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests