Matrim wrote: ↑Sat Dec 19, 2020 1:39 pm
Друг е въпросът, че Сони са гадняри и не са взели решението от алтруизъм, а по някакви техни сметки, може би защото CDPR направиха изявление за refund-овете без първо да се консултират с тях.
Нещо по средата е, но това доста се доближава до истината - от CDPR дават рефъндове без проблем, обаче това много "противоречи" на политиката на Сони. Сони са абсолютни лешпери, щом опре до рефъндване. Много, много, много трудно връщат пари. А и от CDPR не могат да кажат "Сони са боклуци, не връщат пари, заради това махаме играта от стора" - не искат да си губят взаимоотношенията с тях, от Сони пък не желеят да връщат пари, имат и двустранни договори, тъй че си стискат ръцете и махат играта от онлайн магазина
until further notice. Уин-уин!
Как да е - игрицата и на мен ми харесва. Навъртях 34 часа вече, а съм още на
Meet With Takemura мисията

. Лорето и гиговете са супер. За няма и десет дни играта
на ps4 не прилича на нищо в сравнение с тази от дей уан.
Разбирам "болката ти" за фиксърите, но мен лично не ме дразни никак. По ме дразни това, че като си погледнеш към краката, се вижда, че левитираш. Съкз!

И, че няма превю на сайбъруеър скиловете, за които е нужно (най-вече тези от
армс секцията).
Изключая, че това е играта с най-нахайпеният балон евър, от ЦДПР са се справили прилично добре - като цяло, от тях харесвам единствено първия Вичър

; вторият изобщо не успя да ме грабне, а третият колкото и пъти да го подхващам и да ме зарибява, тотално дървеният геймплей ме отказва веднага. Та, да, с изометричната и фърст пърсън камери им се получават нещата.
п.п. хората някак "магически" забравят, но CDPR пускат счупени игри - не
enhanced edition-а на първия уичър е неиграема и (отдавна) несъществуваща игра. Графиката и геймплейът им винаги са били най-много приемливи, ръпъгъ елементите също, нормал трудността винаги им е куцала, докато силата им е в писането. Туй-то!
п.п. 96.1 Ritual FM!