Stormlight Archives [SPOILERS UP TO OATHBRINGER]
Re: Stormlight Archives [SPOILERS UP TO OATHBRINGER]
БАХАХАХАХА това последното кърти!
Да, Сандерсън брутално се изложи с Moash (това не е спойлер, а лично мнение за персонажа като цяло).
Иначе мерси за поясненията. Това ми напомня да прочета тъпия Бял Пясък най-сетне, комикса И прото-книгата.
Мисли за Рабониел и за главите в миналото?

Да, Сандерсън брутално се изложи с Moash (това не е спойлер, а лично мнение за персонажа като цяло).
Иначе мерси за поясненията. Това ми напомня да прочета тъпия Бял Пясък най-сетне, комикса И прото-книгата.
Мисли за Рабониел и за главите в миналото?
And you can't dance with a devil on your back...
						- Moridin
- Global Moderator
Не знам за Моаш и не ви чета спойлерите, но на точно 9%, където се появява за първи път в книгата, кефи яко   

About time някой да покаже на Каладин, че понякога (=често) е идиот

About time някой да покаже на Каладин, че понякога (=често) е идиот
This is it. Ground zero.
						- Lyanna Stark
- Adept

Дори не знам дали тролиш. Но специално за теб ще повторя:

@Roland
Аз почнах да чета версията в проза, не е зле. Като понапредна малко ще пиша в другата тема реакции. Ама в същото време почнах да чета и Aether of Night и Way of Kings Prime и съм до никъде и с трите.Това ми напомня да прочета тъпия Бял Пясък най-сетне, комикса И прото-книгата.
 Има някои интересни неща в книгата, които не са обяснени в комикса, например за Династията на Тъмната страна.
 Има някои интересни неща в книгата, които не са обяснени в комикса, например за Династията на Тъмната страна.И още се мъча да си довърша ревютата на втори и трети том от комикса...
 Както съм написала и там, силно препоръчвам трите тома да се четат наведнъж, като една история. Основната им слабост е, че книгата очевидно не е писана с идеята да се разделя на три и затова финалите на първи и втори том остават да висят в нищото. Иначе като цяло комикса много ми харесва, след като го прочетох до края.
 Както съм написала и там, силно препоръчвам трите тома да се четат наведнъж, като една история. Основната им слабост е, че книгата очевидно не е писана с идеята да се разделя на три и затова финалите на първи и втори том остават да висят в нищото. Иначе като цяло комикса много ми харесва, след като го прочетох до края.(спойлъри за цялата книга)Мисли за Рабониел и за главите в миналото?
- Spoiler: show
- Moridin
- Global Moderator
Не троля, ама избързах, бързо деградира още в същата сцена   Впрочем някакъв тотален втф беше тая глава, ама сигурно после ще се разбере, де.
  Впрочем някакъв тотален втф беше тая глава, ама сигурно после ще се разбере, де.
Мнението ми за ръкописа на Бял пясък, тотално worth the read е и доста по-добро от бая тъпия комикс
 и доста по-добро от бая тъпия комикс
viewtopic.php?f=6&t=4253&start=405#p344982

Впрочем някакъв тотален втф беше тая глава, ама сигурно после ще се разбере, де.
  Впрочем някакъв тотален втф беше тая глава, ама сигурно после ще се разбере, де.Мнението ми за ръкописа на Бял пясък, тотално worth the read е
 и доста по-добро от бая тъпия комикс
 и доста по-добро от бая тъпия комиксviewtopic.php?f=6&t=4253&start=405#p344982
This is it. Ground zero.
						- Lyanna Stark
- Adept
Това обяснява нещата.

Ти все пак прочете ли целия комикс? Дотук книгата ми е интересна, но съм само на 22% и засега не бих казала, че ми харесва повече от комикса.Moridin wrote: ↑Fri Dec 04, 2020 1:56 pmМнението ми за ръкописа на Бял пясък, тотално worth the read еи доста по-добро от бая тъпия комикс
viewtopic.php?f=6&t=4253&start=405#p344982
Освен това имам да кажа някои неща по въпроса за Автономия, но не мога, ако не си чел комикса до края - един от основните ми аргументи е буквално от последната страница на последния том.
- Moridin
- Global Moderator
Не съм, не. Мъглява сцена с Автономия има и в книгата, а в комикса съм гледал релевантната част май. Ама айде като прочетеш, в другата тема, че тук да не рушим рахата 

This is it. Ground zero.
Точно това ми е проблемът с главите в миналото.

- 
				Shamajotsi
- Sorcerer
Реакция от 60та глава:

- Moridin
- Global Moderator
Бая съм назад аз, но да си кажа, че главата с Деветте Фюзд или както там са на бг в Кхолинар + Рабониел и Лезиан, беше доста епик, не го разбирам @Dr. Horrible как му е скучно това  Шалан си е boring as fuck за сметка на това, но поне има Поредната тайна...
 Шалан си е boring as fuck за сметка на това, но поне има Поредната тайна... 
Не заспойлвам, щото май няма спойлер тук, иначе сме още 1 седмица със спойлер тагове

Шалан си е boring as fuck за сметка на това, но поне има Поредната тайна...
 Шалан си е boring as fuck за сметка на това, но поне има Поредната тайна... Не заспойлвам, щото май няма спойлер тук, иначе сме още 1 седмица със спойлер тагове

This is it. Ground zero.
						- Ambartanen
- Arcanist
С много мъки и значителен инат я изчетох тази книга. Поредицата много солидно върви надолу с всяка следващата книга (да кажем, че втора ми беше наравно с първа) и вече сериозно започва да ми лъха на early-mid WoT- все още се случват някви теоретично важни неща и мога да следя какво става, но започва да не ми пука и ако скоро не започне да се фокусира много по-ясно, ще я зарязвам много рязко.
В предишната книга основният проблем ми беше настояването на Сандерсън да няма резолюшън за нито един плотлайн преди последните 10% от книгата. В тази нямах този проблем, щото се оказа, че шест от осемте основни нишки или нямаха никаква резолюция в тази книга, или бяха толкова брутално претупани, че по-добре да нямаха.
За Навани:
Одиум:

В предишната книга основният проблем ми беше настояването на Сандерсън да няма резолюшън за нито един плотлайн преди последните 10% от книгата. В тази нямах този проблем, щото се оказа, че шест от осемте основни нишки или нямаха никаква резолюция в тази книга, или бяха толкова брутално претупани, че по-добре да нямаха.
За Навани:
Одиум:
Космера винаги е бил планиран да стане наистина взаимосвързан. Това, че вече не са само великденски яйца връзките не е дефект, а feature.

- Moridin
- Global Moderator
За който още не е прочел, който май остана само Докторът, глава 20:

This is it. Ground zero.
						- Ambartanen
- Arcanist
- Moridin
- Global Moderator
Интерлюдията на Сил