Какво слушате сега?
Re: Какво слушате сега?
Така и не успях да се зарибя с дуа липа, доста ми е generic като излъчване и има само 3-4 добри песни (силно събжектив, ofc). Но е факт, че флейтата във припева physical е най-силния поп музикален момент на годината.
There are no rules! I'm gonna get you!
Ох, специално си я пуснах тая песен и флейта не чух :Д
shadow dance nikoga ne luje
- Moridin
- Global Moderator
Пълна чекия и катастрофа е Дуа-та, още от One Kiss не се трае.
За справка:
(and i'm not even a boomer)
закво би я слушал някой като има поне били айлиш и лорд, не че и те са кой знае какво, ама
За справка:
(and i'm not even a boomer)
закво би я слушал някой като има поне били айлиш и лорд, не че и те са кой знае какво, ама
This is it. Ground zero.
@трубадур благодарско за препоръката за Havukruunu, много мазно влизат на ушичките.
А аз ще споделя една група дето ми дойде от случайните предложения на Спотифай и в момента я въртя почти колкото саундтрака на Хадес - Elyose. Френски goth/symphonic/industral с много приятна вокалистка на чистите вокали (и изненадващо френския звучи добре в метъл вариант, да му се не надяваш).
А аз ще споделя една група дето ми дойде от случайните предложения на Спотифай и в момента я въртя почти колкото саундтрака на Хадес - Elyose. Френски goth/symphonic/industral с много приятна вокалистка на чистите вокали (и изненадващо френския звучи добре в метъл вариант, да му се не надяваш).
Elves dig rocket launchers.
мисля, че има предвид синтовете, освен тва озапти мъжо си, хис ейдж ис шоуинг

Липата си е съкровище и бонбон, песните й са муцка, далеч по-радващи от лорд и айлиш дето са садгърл монотнонност, не че е лошо, ама понякога искаш да кълчиш малко хълбука
@termit евала, тва да се чува, бтв от всите групи, дето препоръчвам тез изненадващо захапаха най-много от форома

- Moridin
- Global Moderator
Баце, не очаквам особена любов към мелодията у тебе с всичките детметъляги, ама нека да бъдем сериозни, дори те са музикално на вселени от бийтчетата на липата, а и кво око радва точно не знам, ама да не падам дотам да я наричам крокод- както и да е де 

This is it. Ground zero.
За тоя ти коментар трябва да си изгубш модераторските, администраторските и уайфай привилегии. Духащата липа е прекрасна прекрасница, аааааамаха.
Боже, точно вчера написах един коментар как се чувствам много дърта, защото не ми харесва нищо от тия нови неща, дето ги пускате и няма ли някой да слуша нещо старо, че да се почувствам в компания, но после го изтрих, защото комуникацията с други човешки същества е надценена, нали, обаче не бях права, много е яко като някой е на твоето мнение! (поне 19 хиляди души, да сме по-точни) 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ндаа "мога да слушам всичко" в последно време загуби съвсем смисъл, по липса на желание, но некви тотално рандъм неща ме кефят, та дано ми изскочи нещо ново да го цикля, не и от тая тема де.
Днеска е ден за слушане на Overture 1812 за който помни

Днеска е ден за слушане на Overture 1812 за който помни

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Дам, онли 1880 кидс римембър

пп. тва малко за сексистки хроники, ама тва мъж да чисти си не е работа, особено пода. Реално, кат цяло, жените ги бива по-малко в чистенето, но го правят по-често, откъдето идват и по-често приемливите резултати. Та, докато се изтезавах с подобно занимание
- Spoiler: show
си пуснах те тва на лудакрис и после малко мистикъл и просто тоя под нямаше шанс.
Липата има готини песни, но толкова яко нехаризматичен изпълнител рядко се намира. Толко вяло и умряло излъчване има и освен тва съвсем не може да танцува. Такава огромна липса на сценично присъствие в тва момиче. На лайв е просто потрес.
Единствено тва изпълнение със Сейнт Винсент е що годе окей, заради лесбийската енергия, но и тук липата няма грам присъствие и всичко се крепи на Ани
Единствено тва изпълнение със Сейнт Винсент е що годе окей, заради лесбийската енергия, но и тук липата няма грам присъствие и всичко се крепи на Ани
Стига сте ми срали по музикалното боди пилоу бе ей 
много добре си танцува момичето

много добре си танцува момичето
Би нали я похвалих бе. Бтв видеото на Break My heart е повече от гениално и е снимано в бг 

Аз вчера нещо зажалях и аз за Луда, ей тоя бийт е бил за Dirt Off Your Shoulder ама Jay Z не го харесал и Тимбаландеца го дал на Луда... ми пак си кърти -трубадур wrote: ↑Thu Nov 05, 2020 12:17 pmДам, онли 1880 кидс римембър![]()
пп. тва малко за сексистки хроники, ама тва мъж да чисти си не е работа, особено пода. Реално, кат цяло, жените ги бива по-малко в чистенето, но го правят по-често, откъдето идват и по-често приемливите резултати. Та, докато се изтезавах с подобно занимание
- Spoiler: show
си пуснах те тва на лудакрис и после малко мистикъл и просто тоя под нямаше шанс.
Едит: Вече и ембединг имаме, въйееееее
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- penzata
- Forsaken
Фо шо!
п.п. @Litz стига се излага и ти.
п.п.п. никога не съм слушал Ву Тенг, но онзи ден изведнъж изпитах силно чувство да го направя

The hardest battles are fought in the mind.