Сега почвам най-после Аферата. Като гледам интересът тук, май е време да се отвори тема

Модерната трактовка на мрачен сив персонаж толкова се изроди, че повече няма накъде. Този похват, който описваш толкова да ми е писнал, където трябва да изпитваме силни чувства, щото главният или там къвто се пада има момент, без да ни дреме, че друго човешко същество си го отнася, където реалната драма е на пребития, ама те.tigermaster wrote: ↑Sun Oct 11, 2020 12:49 am"Страната на Лъвкрафт" май го урочасах с предишните хвалби. Петият епизод е тотална и неоспорима отврат, навръх иначе нелошата идея. Чак обмислям да спра да гледам сериала. Ще реша до утре. Само ми се ще да кажа, че това триумфалният момент на един от главните герои да е как изнасилва анално с остър предмет докаран до безпомощно състояние човек не е нещо, което бих подкрепил, независимо колко гаден е бил преди това изнасиленият. (Той беше неприятен, обаче далеч не чак толкова.) А очевидно от зрителите се очакваше да се кефят, че тоя глист беше наказан така. Ами не става. Сори. А и перверзията в епизода като цяло ми дойде повече. Все едно изведнъж са се сетили, че правят сериал на НВО и трябва да ръгнат голотия и гнусотия в количество, каквото в предишните епизоди нямаше. Егати. А толкова добре почна иначе.
Ти остави другото, личността, която извърши въпросното изнасилване, ми беше един от любимите образи в сериала преди това, а и по-рано нямаше дори намек, че е способна на нещо подобно. Да не говорим, че от действията й надали е пострадал само изнасиленият - ако някой се обърка да гледа епизода, ще разбере.трубадур wrote: ↑Mon Oct 12, 2020 10:33 amМодерната трактовка на мрачен сив персонаж толкова се изроди, че повече няма накъде. Този похват, който описваш толкова да ми е писнал, където трябва да изпитваме силни чувства, щото главният или там къвто се пада има момент, без да ни дреме, че друго човешко същество си го отнася, където реалната драма е на пребития, ама те.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest