Да де, ма до ся 1 единствен орокин реактор ми е капнал, тва не се намира ич лесно блупринта, иначе е най-доброто нещо за дигане на дрейн точките и реално героя. А, ся прочетох че тая от радиостанцията дет ти дудне и дава дейлита и уикли куести продава срещу репутация, та сдобих 2 на tier 11

Ама те са главно за warframe, робота и Аркуинга. Гледам че съм похачил моя за 1 меч, ма си го ползвам още.
Гледай и като слагаш модове някой път ако отговарят на слота им намалява /или увеличава дрейна в зелено или червено съответно. Аз дигам повечкото модове от 4 дрейн до 8 примерно и имам няколко в 30/60 общо. Само тоя дето блъскам дмг на макс до 10. Ендото лесно се изкарва, продаваш дублирани модове, аз ся цела седмица фармих oxium дет пада от 1 вид моб и то рядко, и моба има навка да се самоубива в стената и да не дропи... на младини щех да счупя 2 клавиатури докат изфармя 1200 при дроп от 12-40 на мисия...
Лол ся ми го зачука след дни крафтене, че нямам слот в инвентара за 3-тия уорфрейм и иска платина, сиреч пари да го отключа дет ги неам. факофбе ся трябва си продам на безценица Оберон фрейма, че е сравнително лесен за крафтене пак заради Валкира, че е женско...
Иначе поне за доджото като си строиш и сбъркаш и разрушаваш стаи и коридори ти връща ресурсите за тях, което е супер, ако не загубените дни де, а те са много. И рисърча не се губи ако изтриеш лабораторията след него... доста гъвкаво... ако имаш месец за чакане си правиш доджо и главните рисърчи, щото така или иначе иска много фармене и Forma.
А, една масивна простотия ако ползваш крафтени cipher да прескачаш тъпите им хакове на терминали, особено полезно като спасяваш затворник и тече време, трябва да са ти екипирани в колелото с айтеми, нищо че има готов бутон докато хакваш да кликнеш направо.
Важно е и да се научиш да бачкаш със скенера, има яки куести баунти хънтърски от един Cephalon Simaris, и разни благини като концепт арт галерия като сканираш едни сини топки на рандъм места из картата по терена, някои растения се берат със скенер...

Репутация с Острон се прави с риболов най-лесно, ма за там иска копие и други такъми. Мое фармиш минерали с туул и днк на критери с неква пушка приспивна дет са полезни времегубки. Аз особено рибите кат се заседя докато не свърши синята боя дет метам да се виждат по-добре във водата за да ги целнеш с копието мое седя докат кълве.