Бат Сашко е сила, в мелетата стои много добре и само калпавата хореография с ебеееем ти откриването на тяло и глава чупи имършъна, но просто мечът му е част от него. И как се движи, въобще лудница. Много се кефя на такива изпълнения. Хенри като гералт е същата раота. Кофтито е, че наистина тоя сезон го забиха в трета глуха и едва ли не е некъв там помощник у некъв ескорт куест в дебилна фентъзи игрица.
Толкова рязко го лишиха от всичката му мотивация, и героите, които затриха няма с какво да ги заместят.
- Spoiler: show
- хестън е само меме вече, кнут си взе, брида и тя пак тъкмо почнаха да се случват неща и обратно в обора, както казах стеапа, попа и цялата мисия на утрет с бебембърг вече е в клозета, оти некъв рандъм ама леджит пич го притежава и малко на утрьо клейма отиде по гяволите
Етелред, тая легенда, и него вече го няма и просто останаха некви много мижави и хахави персонажи, които трябва да бутат напред история, за която не знам на колко хора им дреме.
Тоя сериал се нахендри в позицията на Борджията на Том Фонтана... че по едно време имаше два сериала за тва тъпо семейство. И просто ако не ти дреме за персонажите квито и ще засукани политически интриги да навържеш пак не лови окото. А в борджиите поне с това се бяха постарали и пак мрех от скука. Тук хем се опитват да държат темпото на предишните сезони, хем да е много длибока политическа залагалка, а то горкото елементарно на любеница. И не знам как не осъзнават, че основната им сила са утред и дружината. Бтв, синът му ме кефи. Доста бързо мина на негова страна, ама не е като това да не е типично за сериала, няма време да се лутат.
Но бак ту дъ битка. Кнут също беше ок, но останалите държаха тия мечове все едно са нагорещени и ебаси колко често сочеха към земята. Топ кек беше и как некви мъжаги се хвърлят мега покосени пред хилавия крал, тийн синето, брида и дъщерята на алфред (а па нейния романс с утред е толкова нелеп, че повече няма накъде). Язък за определено набитите пари за солена масовка и пипнатите ефекти на касапница.
Но ми остават 4 епа, сигурно ще е фат форвърд и ще видим ко са направили с Сигтригр. Ясно беше ча тоя кнут няма да е баш истинския кнут, ама чичо сигт е шефче у реалния свят, но тва име пак е некой друг век по-късно от случващото се в сериала.
@tigermaster мош ми го спойлнеш, що очакваш да го видя, мели се на копиле или е паркинсон фиеста
@Ghibli Daniel Henney също