Какво слушате сега?
Re: Какво слушате сега?
Brave new world си остава най-добрият албум на Iron Maiden много вдъхновение е имало докато пишат музиката. Тия епични 8-9 минутни песни с дълги пасажи само китарни джиджи-биджи и феномелано тресане на барабани и то без 200 тригъра, и кво да се говори за бас линиите, дето не е казано вече. Епохален албум е. Завръщането на Айдриън Смит и Брус Дикинсън си казва думата, макар да сме честни, албумите и без тях са добри. Просто тези музиканти няма как да надраскат посредствена шитня. Но Brave new world за мен си е върховен мейдън.
SZZS на Сони Бонанза - най-добрия текст евър. платина платина плати-на-мене-бедняко
В клуба пристигам по чехли, със три самолети, които са ЗВЕРСКИ
Не мога, изпочупва ме от смях тая песен.

В клуба пристигам по чехли, със три самолети, които са ЗВЕРСКИ

Не мога, изпочупва ме от смях тая песен.
There are no rules! I'm gonna get you!
SINISTHRA - Closely Guarded Distance
https://www.youtube.com/watch?v=NPj88uE-BuA
малко популярна банда, но тук, особено след 7-та минута, пичът от аморфис просто изрива, целият албум са само чисти вокали и е абсолютна размазвация. Тая година кататония, paradise lost (разкошен албум бтв), my dying bride и сега тия шампиони. Кристални продукции, чудесни композиции, много мелодия, много майсторски вокали, въобще gloom и doom нещата са на небивала висота, а мислех, че няма кой да бутне 2019-та по тоя показател. Много депресия, много нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=NPj88uE-BuA
малко популярна банда, но тук, особено след 7-та минута, пичът от аморфис просто изрива, целият албум са само чисти вокали и е абсолютна размазвация. Тая година кататония, paradise lost (разкошен албум бтв), my dying bride и сега тия шампиони. Кристални продукции, чудесни композиции, много мелодия, много майсторски вокали, въобще gloom и doom нещата са на небивала висота, а мислех, че няма кой да бутне 2019-та по тоя показател. Много депресия, много нещо.
Тази детска песничка, даже не съм убеден че е дестка ме разплаква почти винаги когато си я пусна.
Екипът на Живерт правят някакви неща, които аз поне не съм виждал. Диското не е мъртво.
https://www.youtube.com/watch?v=bCn92IKdU8s
https://www.youtube.com/watch?v=bCn92IKdU8s
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Новият албум на Lady Gaga е фраш от бангъри. Много бързи и кратки поп парчоци, взимащи влияния от различни епохи, и му дадох шанс на албума щото има песен с Blackpink, а то се оказа, че цялото нещо си заслужава. Доста съм доволен, ако повечето поп беше толкова разнообразен и явно треснат от вдъхновение и една песен не звучи като другата и просто се пука от креативност, щях по-често да го жуля.
Hyperion на Gesaffelstein
Много е странен, сякаш са ремикси на песни от миналото, но не точно.
Примерно това, но те са няколко подобни.
Много е странен, сякаш са ремикси на песни от миналото, но не точно.
Примерно това, но те са няколко подобни.
Новият албум на Alestorm е страхотен и няма празно. Christopher Bowes е машина и продължава да доставя пиратска простотия в големи количества
Highlights: Zombies Ate My Pirate Ship, Shit Boat (No Fans), Pirate Metal Drinking Crew, Wooden Leg Part 2 (The Woodening), Treasure Chest Pirate Quest.
Даже Tortuga, която си е рапец в по-голямата си част е много стабилно парче, особено бой банд края

Даже Tortuga, която си е рапец в по-голямата си част е много стабилно парче, особено бой банд края

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Всичко на Yppah, но най вече Pieces и Shot into the Sun от най-новия албум.
Новият Sinister ми идва много близо до идеята за съвършенство.
https://www.youtube.com/watch?v=OyihcZLeLLc
https://www.youtube.com/watch?v=OyihcZLeLLc
Много често си пускам Zivert. Има четири-пет, който са доста зареждащи. Не мога да и определя стилът, може би нео диско. Ако има добър импресарио мисля, че може да пробие световно сериозно с песни на английски. Особено ако има качествени ремикси - по дискотеките ще откачат ми се струва.
Мда, все повече добри неща правят в Русия.
Никогда этих снов никому
Этих слов, только ветер знает
Там, где я буду навсегда, навсегда.
Посмотри мы не одни, не забудь
Крылья мои, ты иди по свету, а значит это:
Я с тобой навсегда.
Назови имя мое, позови
Выйти в рассвет, не устань в дороге, я знаю много
Нам идти много лет.
Для тебя эти дни, о тебе
Эти сны на моих ладонях, тепло от моря.
Навсегда, навсегда.
П.с. то това било още от 1995-та.
П.п.с Хмм, Тази Линда поне няколко песни много са ми познати, да не би да е крадена или купувана музиката? Ето примерно това. Или това, нещо ми звучи малко като Енигма.
Никогда этих снов никому
Этих слов, только ветер знает
Там, где я буду навсегда, навсегда.
Посмотри мы не одни, не забудь
Крылья мои, ты иди по свету, а значит это:
Я с тобой навсегда.
Назови имя мое, позови
Выйти в рассвет, не устань в дороге, я знаю много
Нам идти много лет.
Для тебя эти дни, о тебе
Эти сны на моих ладонях, тепло от моря.
Навсегда, навсегда.
П.с. то това било още от 1995-та.
П.п.с Хмм, Тази Линда поне няколко песни много са ми познати, да не би да е крадена или купувана музиката? Ето примерно това. Или това, нещо ми звучи малко като Енигма.
Last edited by coldie on Tue Jun 30, 2020 7:24 am, edited 3 times in total.
Чалгата е измислена в България още през 70-те години.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam