Как е правилно да се белят бананите?
Moderator: Moridin
На маркетингово проучване на Кока Кола за това дали да я пуснат в България. Тогава казах, че ми харесва и говорех съвсем честно... Ма те не я пуснаха, така че може би повечето хора са били на твоето мнение...
Last edited by Morwen on Fri Nov 18, 2005 10:12 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Е КВО да те опровергавам, братче, че не си ми ходил по петите във всяко заведение, в което съм бил за 22 години почти? ОКЕЙ...Тва е смешна нападка вместо да ме опровергаеш, което само показва, че не можеш.
Колкото до чери колата, тя си е есенцирана кола, ама пак си е кола, т.е. има всички елементи на колата

This is it. Ground zero.
- simple_stupid
- Sorcerer
Това си е... ученото си е учено. Чело, слушало, гледало - Знае, ще се опре на класиката.Moridin wrote:(4) ДИЛЕМАТА И БАНАНЪТ
Замунда отдавна са си го казали:Аз продължавам да гледам банана пред мен... Не губя надежда, че ще открия Отговора...
Гледам та ся
срещу мен
толкоз хубав и голям
е тъй на
как сега
що не взема та изям
шса примиря с таз съдба
с теб ша са задоволя
ти си един
но МОЙ си ти!
ша та изям, макар да знам че ша боли!!!
Глупака все си мисли, че на него всичко за първи път му се случва. А ей го то и на братята от съседното племе им опряло до гъ.. , гърлото де... Просто е очевидно, че попаднах на общочовешка тема с сложни имликации... тъй да се каже Тема за Всекиго и Никого... ако като simple stupid се придържам здраво у учените и стъпвам внимателно в техните стъпки...може и аз с тях да успея да се освободя от психологизма, конформизма на битизма, конфронтацията на екзистенциализма с иманентния й трансцендентен маразъм и да отворя дверите на Храма на голямата Истина как и откъде се яде банана...
а може пък Истината да е загубена... Не вярвам...
Виждам млади мъже и девойки в бляскавите си доспехи и оръжие тръгващи по следите на Банана...
Задругата или Тайният Орден на Банана, посветил се да изнамери загубената Истина за правилната консумация на банани...
Ех... да бях по-млад и аз да тръгна... с тези кокали, мога само да седя, да зяпам банана и да мисля... напразно...
Единственият шанс е някой от младите рицари да открие, да се върне и разкрие Тайната...
- Jaar
- Mistborn
Нищо лично, но не смятам, че тук съм пил ванилова кола внос от през океана. Което ще рече, че в Европа ИМА такава напитка. И е най-яката кола, която съм пил, впрочем. Но аз съм фен на ванилията, тъй че...Roland of Gilead wrote:Интересно къде си я пила, като я няма в Европа, но така или иначе има ОТРОВНО силна ВОНЯ на ванилия, което ти позволява да я пиеш само с предварително умъртвени обонятелни рецептори...
Като гледам как се е заформила темата, предлагам да трансформираме картофобелачките на бананобелачки и да въоръжим новобранките с тях.

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
Гледайки лиричното отклонение към колите, с радост мога да кажа че вече от около година не пия нито една разновидност на тази гадост - в плодовите сокове е истината, особено банановите
Иначе силно препоръчвам Super Size Me на кола-любителите - то вярно че филмчето се концентрира върху Макдоналдс, ама и колата я споменават с добро ...
Иначе нещо ми се види, че за дискусиите около разновидностите на колата е подходящо следното безсмъртно стихче:
Вярно че се лишавам от знаменития Куба Либре, ама поне едно дайкири ми остава за грешната ми душа ...

Иначе нещо ми се види, че за дискусиите около разновидностите на колата е подходящо следното безсмъртно стихче:
Аз пък като любител на алкохола ще си остана с моя любим и горчив ром (или горчиво вино, дори), а пък вие пийте вашите сладки гадости.Долу алкохола! Пийте кока-кола,
швепс, боза и сода
само гола вода!

This signature is not yet rated
! Тази тема радва!!! С удоволствие си я изчетох
Първо - бананите ги ям от дръжката надолу (както повечето ми познати между другото), защото обичам по-твърдата част и мразя черната гадост отдолу. Бананите са най-хубави яркожълти, но по-близо до зелено, отколкото до кафяво, просто ги мразя разкашкани!
Иначе съм яла често банани и с лъжичка (а киви само така консумирам, просто защото обичам размекнато киви, а с лъжичка е къде-къде по-лесно), като това е съвсем просто, отваряш банана по средата с нож и почваш да гребеш по цялата му дължина, така докато остане само кората (а няма по-вкусно нещо от стърган банан, стъргана ябълка и кисело мляко, чидесен десерт)
Не правя особена разлика между Пепси и Кола, макар и едното да ми е по-вкусно, щото е по-сладко и по-малко газирано (Пепсито май), но като цяло едва ли тука отакувците ще ви признаят мнението при положение, че пия колата разгазирана и ми е много по-вкусна
Ванилията е прекрасно нещо! Особено към мляко със захар, има вкус на разтопен сладолед, ямми!

Първо - бананите ги ям от дръжката надолу (както повечето ми познати между другото), защото обичам по-твърдата част и мразя черната гадост отдолу. Бананите са най-хубави яркожълти, но по-близо до зелено, отколкото до кафяво, просто ги мразя разкашкани!
Иначе съм яла често банани и с лъжичка (а киви само така консумирам, просто защото обичам размекнато киви, а с лъжичка е къде-къде по-лесно), като това е съвсем просто, отваряш банана по средата с нож и почваш да гребеш по цялата му дължина, така докато остане само кората (а няма по-вкусно нещо от стърган банан, стъргана ябълка и кисело мляко, чидесен десерт)
Не правя особена разлика между Пепси и Кола, макар и едното да ми е по-вкусно, щото е по-сладко и по-малко газирано (Пепсито май), но като цяло едва ли тука отакувците ще ви признаят мнението при положение, че пия колата разгазирана и ми е много по-вкусна

Ванилията е прекрасно нещо! Особено към мляко със захар, има вкус на разтопен сладолед, ямми!
shadow dance nikoga ne luje
Аз преди малко тествах как беля банан. Отчупвам му дръжката, беля си го и си го ям. Не дава признаци на разкашкване, понеже в кухнята температурата е около десет градуса и всичките ябълки, банани и моркови са в полузамразен вид. Йей!
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know
Tell me why your eyes weep, I really want to know