Не знам. Тя все пак е от по-прогресивните лица в партията, въпреки че е малко по-умерена (от фискална гледна точка) от Сандърс, така че мисля, че доста от нейните фенове по-скоро биха гласували за Сандърс отколкото за Байден, който наистина не е алтернатива за прогресивно настроените лица в страната. И с това имам предвид, че онея дето пищят че трябва да се "гласува синьо", независимо кой е кандидата не разбират как за много хора Байден е абсолютно същия статуквен шайтец като всичкото това, дето е довело тая малоумна република до състоянието, в което е и като такъв Е НЕДОПУСТИМ И НЕВЪЗМОЖЕН ИЗБОР. Това е все едно някой на мен да ми каже да гласувам на всяка цена за Корнелия Нинова, за да разкарам Бойко от власт в България. I'd rather fucking die. Seriously. Идва все някакъв момент, в който математиката на по-малките злота просто не може да компенсира тоталното и окончателно омерзение на електората, който може да е по-склонен да види катаклизмичен рестарт на Вселената, отколкото да продължава да си играе на счупена демокрация за гъзилиарден път. И ми се струва, че сме го додрапали дотам вече.The Dragon wrote: ↑Wed Mar 04, 2020 10:05 am@Amelia Според мен отпадането на Уорън няма да помогне на Сандърс. Не мисля, че много хора които сега гласуват за нея автоматично той им е втория избор. Тя беше кандидата на псевдоразбираческия индустриално журналистически комплекс - хора които обичат да LARP-ват като лефтисти, когато не са заети да си сегрегират децата в училищата по рас... имам предвид пощенски код. Виж че всички вестници се счупиха да я ендорсват.
Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Баси КОЛКО добро решение беше да не отварям ШД вчера!
And you can't dance with a devil on your back...
За мен става все по-очевидно, че Тръмп ще спечели пак. Неговият електорат не е мръднал, Сандърс не го виждам да получи кандидатурата, а други еджи Х фактор кандидати няма. Байдън е сенилен и няма никакъв шанс да бие Тръмп.
САЩ е мега противната кансер държавица, с кансер президент, от която ми омръзна на гъза целия свят да сърба попарата. В Европа си имаме достатъчно проблеми, че и Тръмп да ни диша във врата още 4 бонус години. Аре викам "демократченцата" в САЩ да си преглътнат малко гордостта и да гласуват за един шибан кандидат, един шибан път в историята, щот т'ва вече започва да се превръща в световен проблем. Ffs.
САЩ е мега противната кансер държавица, с кансер президент, от която ми омръзна на гъза целия свят да сърба попарата. В Европа си имаме достатъчно проблеми, че и Тръмп да ни диша във врата още 4 бонус години. Аре викам "демократченцата" в САЩ да си преглътнат малко гордостта и да гласуват за един шибан кандидат, един шибан път в историята, щот т'ва вече започва да се превръща в световен проблем. Ffs.
- The Dragon
- Elder God
Само дето ти обективно не можеш да посочиш един конкретен начин по който Тръмп ти е навредил, така че намали малко слюноотделянето. Живота и света са си същите каквито бяха 2016 ... или по-добри. Тоя стрес който сам си го причиняваш от излишна паника ти вреди много повече от всичко което Тръмп е направил.Amikae wrote: ↑Thu Mar 05, 2020 3:25 pmЗа мен става все по-очевидно, че Тръмп ще спечели пак. Неговият електорат не е мръднал, Сандърс не го виждам да получи кандидатурата, а други еджи Х фактор кандидати няма. Байдън е сенилен и няма никакъв шанс да бие Тръмп.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Аз паника в следствие от Тръмп не изпитвам. Това, че гада се превръща в глобален проблем обаче е факт. Всъщност факт е според зависи до колко вярваш в глобалното затопляне, ролята на САЩ в шитните дето се случват съвсем-съвсем близо в Сирия, ситуацията с Иран и т.н. Ся теб може да те боли гъза за т'ва, че лумпена изтегли САЩ от Парижкото споразумение за климата, изтегляне което ще влезе в сила тая година, ако не го спрем. Или т'ва, че засра ядрената сделка с Иран. If that's the case, you do you. Какво да ти кажа, stay woke/redpill etc? ¯\_(ツ)_/¯The Dragon wrote: ↑Thu Mar 05, 2020 4:24 pmСамо дето ти обективно не можеш да посочиш един конкретен начин по който Тръмп ти е навредил, така че намали малко слюноотделянето. Живота и света са си същите каквито бяха 2016 ... или по-добри. Тоя стрес който сам си го причиняваш от излишна паника ти вреди много повече от всичко което Тръмп е направил.Amikae wrote: ↑Thu Mar 05, 2020 3:25 pmЗа мен става все по-очевидно, че Тръмп ще спечели пак. Неговият електорат не е мръднал, Сандърс не го виждам да получи кандидатурата, а други еджи Х фактор кандидати няма. Байдън е сенилен и няма никакъв шанс да бие Тръмп.
Парижкото споразумение е нещо, която никоя от подписалите страни не спазва anyway и това изтегляне няма да промени абсолютно нищо.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
"Байдън има деменция, затова гласувайте за кандидата, който е по-стар от него" ми е много странен призив...
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- Moridin
- Global Moderator
Е не че нещо, но деменцията не е правопропорционална на възрастта. Някои я имат, други я нямат. На практика една реч да чуеш на двамата и веднага става ясно кой кой е в предното изречение. То и деменцията да му беше основният проблем де.
This is it. Ground zero.
Байдън винаги е бил прословут с гафовете си, има проблеми с заекване, а и тия "диагнози" правени от лаици на база телевизионни изяви винаги са ми били нелепи.
Което не прави номинирането на човек на такава възраст по-малко малоумно де...
Което не прави номинирането на човек на такава възраст по-малко малоумно де...
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Между деменция и възраст има няква корелация, но това не значи, че всеки възрастен човек е с деменция. Сандърс е напълно с всичкия си, въпреки възрастта си. Байдън не е. Мен при Сандърс повече ме притеснява цялостното му здраве - наскоро имаше проблеми със сърцето. Както казах, тоя път вицето ще е доста важен избор.
Междувременно, Уорън реши да дропи праймъритата. Да видим ще ендорсне ли някого сега.
Междувременно, Уорън реши да дропи праймъритата. Да видим ще ендорсне ли някого сега.
- The Dragon
- Elder God
Явно е лъгала за това колко дълго ще остане в състезанието, не само за гените си ...
- Moridin
- Global Moderator
Ама има нула значение деменция ли е или не. Единият е супер шарп, другият е пародия
This is it. Ground zero.
Байдън няма нищо общо с това, което беше преди години. Акъла му остро е започнал да заминава.
Как да е, Уорън дропи днес, та сега ще видим дали ще мине към Сандърс или ще се докаже като тотален фал за прогресивното движение.
- The Dragon
- Elder God
А колко е забаавно да гледаш как се опитват да спиннат фейла и като проява на сексизъм, а не на тотална некадърност. В момента голяма част от медиите дъвчат темата ...