Та, моите любими анимационни филмчета от онова време са:
1. СтарКом

Просто това филмче е велико, спомням си, че го превеждаха от френски и имаше страхотна начална песничка. Наскоро излезна първото ДВД, аз естествено имам копие от него. 3 епизода са, но и толкова ми стигат да си припомня старите времена.
2. Тайнствените златни градове

Това май се води аниме де, ама карай, все е анимирано .
Мисля, че него поне всеки го е гледал, пък и доколкото знам, го дават по кабелната. Всички епизоди + музиката която е страхотна си ги имам.
3. Вълшебната корона

Страшно ми харесваше, наскоро го даваха по една немска тв, за жялост не я хващам. Страхотна атмосфера, и музиката ми харесва. В еМуле намерих един епизод, но няма източници, от няколко месеца вече го мъча

4. Костенурките нинджа

Има ли нужда да ви ги представям, мисля, че всеки ги знае. Класика. Обаче като казвам класика, имам предвид старите епизоди, новите са пълна скръб

5. Мечето Ръкспин

Отново страхотно филмче.Благодарение на Оптимус се добрах до доволно количество епизоди

6. Мишел Ваян

Обожавам го, никога не съм се заглеждала толкова по коли, колкото в това филмче. Имаше страхотна начална песничка. Никъде не открих епизодите обаче, за което ме е яд

7. Мариян Първата

Също страхотна френска анимация, спомням си, че края беше малко разочароващ

8. Ферди мравката

9. Кадилаци и динозаври

И играта и филмчето са страхотни, искам комиксите!
Ми май са това. Боже, дори не подозирах колко много ми се гледат тези филмчета преди да напиша поста