Блъра и ленс флеъра са първите неща, които махам преди да почна коя да е игра, филмовия грейн също, въпреки че в тайтънфола помага на по-ниски настройки да изглежда по-яко. Въпреки че в тая игра няма моушън блър, но можеш да махнеш depth of field от hud менюто. То е най-горе във видео настройките и се пада четвъртото ads depth of field, ще махне мазането докато се целиш. Освен това можеш да тества да махнеш напълно adaptive resolution fps target да видиш дали няма да се подобрят нещата. Но иначе е красива игра, не мисля, че е много демандинг, освен ако наистина не нагърмиш всичко на юбер макс, където самите настройки правят всичко по силите си да те откажта от тия мераци
мултиплеърът за момента също е най-добрият такъв в историята, всичко е направено, за да ти е забавно и да не се тилтваш. Дося нямам една спечелена игра, но винаги съм в топ 3 на отбора си, даже напоследък mvp, просто често ме изправя срещу хора, вече 150+ левъл, които сигурно го играят това нещо от как е излязло, и не ми дреме, тук и загубата не е толкова болезнена (след 200 часа кой знае как ще де

). Левел прогресията е доста приятна, няма луутбоксове, всичко се отключва в игра, а нещата, които не са се купуват директно, ако ги желаеш с пари и няма слот машини, няма глупости, харесва ти нещо, можеш да го получиш на мига, ако ти се кихат кинти. Жалко че не стана мега хитът, който заслужава, че всички да следват тоя пример, а не на оувъруач кочината, която наистина популяризира мобилната тъпотия в игри извън спортните (там е тъжно състоянието от много отдавна).
Titanfall 2 е бати каръшката история, имаше потенциала, и реално го реализира да е най-доброто нещо евър и малцина го знаят. Въпреки това все още има живо онлайн присъствие и рядко се чака повече от 30 секунди за мач. Предполагам в определени часове ще е по-мъка, ама сравни това с overwatch например и петстотинте им милиона играчи, където ако искаш да не си танк, като нищо може да си чакаш по 7-8 минути от воле.