Crazy Ex Girlfriend

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
User avatar
Litz
Forsaken
Posts: 3032
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Litz » Mon Nov 11, 2019 10:53 pm

Рейчъл Блум е богиня наистина. Аз в една тъмна нощ почнах да чета коментари под някакво видео с нея (от ранните времена на сезона) и някакви там обяснява как тя е супер obese и бях втф? Щото да тя напълнява трети и четвърти сезон, мисля че Рейчъл самата беше казала, че е на анти-депресанти,та от това, но дори в четвърти сезон тя е далеч от свръх дебела, камо ли в ранните сезони, дето не е никак. Просто не е мега стегната в корема. Голям праз.

Не знам за вас, но за мен беше много яко да гледам главна героиня жена, която нито да е супер кльощава, нито да е Ребел Уилсън/Габори Сидибе етц като външен вид и на всичкото отгоре тая героиня да има богат сексуален живот и мъжете да я намират за секси. Щото обикновено хумора с жени над 45 кила и сексуалният им живот е "ОМГ Аз си падам по дебелани" Хахаха много смешно.

Даже знам, че в началото Рейчъл е щяла да тренира с треньор за да влезе във форма за сериала и да е с плочки и тн, но после е решила. че в това няма смисъл за героинята и че точно тоя тип тяло като нейното, нито мега дебело. нито свръхтренирано рядко го виждаме на екран и се е отказала. Плюс че, предвид факта, че жената е създател, актриса, сценарист, и автор на песните, и требе да играе и хореографиите, викам нямала е време за фитнес.

User avatar
трубадур
Ascendent
Posts: 4147
Joined: Sat Apr 07, 2007 4:33 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by трубадур » Mon Nov 11, 2019 11:01 pm

е ти си попаднала не наква много тъмна дупка за такива коментари. рейчъл е доста секси, с правилните извивки и месце къде трябва и тва иде от човек, дека колко по-стегнато толкова по-арно е, атанасе. На това да се вика дебела, при положение, че и пълна не е, само некъв много див некбиърд с бодиполоу може да приказва, или ядосана и завистлива пача :mrgreen: .

User avatar
Killua
Ascendent
Posts: 3588
Joined: Sat Jun 11, 2005 10:10 pm
Location: София

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Killua » Tue Nov 12, 2019 7:25 am

Просто народът е свикнал в сериалите и филмите да гледа някакви нереални хора, затова. Рейчъл/Ребека не е слаба в никой случай според съвременните разбирания и не е класическата холивудска красавица, но наистина е много секси и има страхотно излъчване, а като се усмихне или като се нагласи малко с дрешки и грим е просто трепач. За мен именно излъчването всъщност е важното и затова хич не ми е странно, че мъжете в сериала си падат по нея, без значение от коремчето. (Сега съм на третия сезон, но дори не съм забелязала да е напълняла спрямо 1-ви и 2-ри всъщност.)
Пола също е красива жена, при все че е по-пълна.

Ох, ревюто на Дем и някакви бегли спомени от дискусиите тук ме карат да очаквам, че в четвърти сезон ще я забият с новия Грег, колко жалко :/ Аз засега съм тийм Натаниъл. Най ще се изкефя да ги дропне всичките мъже, де.
shadow dance nikoga ne luje

User avatar
Litz
Forsaken
Posts: 3032
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Litz » Tue Nov 12, 2019 10:27 am

Е тя и самата Рейчъл е казвала, че дори в ранните й ютюб клипчета са я наричали дебела и грозна, а тя там дори е още по-слаба.

Иначе за някакви награди Рейчъл си беше купила роклята сама, защото не са искали да ѝ дадат назаем от дизайнерските къщи, но също това каза че това е окей, защото тя е достатъчно привилегирована да си го позволи.

User avatar
aiva
Adept
Posts: 206
Joined: Tue Mar 21, 2017 9:10 pm

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by aiva » Tue Nov 12, 2019 11:22 am

Litz wrote:
Tue Nov 12, 2019 10:27 am
Иначе за някакви награди Рейчъл си беше купила роклята сама, защото не са искали да ѝ дадат назаем от дизайнерските къщи, но също това каза че това е окей, защото тя е достатъчно привилегирована да си го позволи.
Това е много правилно изказване от нейна страна, хем дава внимание към проблем в обществото ни, подкрепян от дизайнерските къщи, хем показва down to earth mindset.

Иначе тя си качва в сезоните, но е постепенно и in character всъщност. Главно се забелязва, ако се върнеш да гледаш интрото от първи сезон със синята рокля.

User avatar
Litz
Forsaken
Posts: 3032
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Litz » Tue Nov 19, 2019 9:08 am

@Killua изгледа ли го ? :mrgreen:

А аз разбрах, че автора на повечето песни Адам Шлезингър е писал Stacy's Mom.

User avatar
Killua
Ascendent
Posts: 3588
Joined: Sat Jun 11, 2005 10:10 pm
Location: София

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Killua » Tue Nov 19, 2019 9:26 am

Не, спрях към 10-и епизод на 4. сезон, защото с ужах се усетих, че сериалът ще свърши съвсем скоро... Но предполагам, че тия дни няма да се стърпя и ще го довърша.
shadow dance nikoga ne luje

User avatar
Killua
Ascendent
Posts: 3588
Joined: Sat Jun 11, 2005 10:10 pm
Location: София

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Killua » Tue Nov 19, 2019 11:21 pm

Всъщност оказа се, че съм била спряла на средата на 13-и.
Изгледах го.
Финалът ме размаза от кеф. Изобщо не очаквах да свърши по толкова толкова яко гениален начин с лайв шоу. И бяха толкова прекрасни всички, че направо ревах и им се радвах. Абсолютни сладури.

След това изчетох, разбира се, цялата тема отначало, и прекарах сума ти време в гледане на яки песни, а яките песни са толкова много.
@Amelia, къде ги тия фенфикове с Ребека и Натаниъл? Не мога да повярвам, че накрая намекнаха лежерно, че Грег ще е дъ гай. Знам, че не го показаха категорично, но не знам, усетих го по този начин, с цялата им среща как мина все едно са стара семейна двойка и после погледите, разменени на финала и самодоволното му подсмихване. Не съм доволна, така че се радвам, че в крайна сметка го оставиха отворен финал!
@penzata, ти винаги с непопулярните мнения, човек, новият Грег е пълна боза, направо като измита стена седеше. Тотална грешка беше да го върнат така за мен, както е писал и @Demandred в ревюто, при все мета бъзиците за сменения актьор и т.н. Явно са искали някакъв съперник за Натаниъл, че Джош, разбира се, беше абсурден вариант :D
Съгласна съм с Амелия иначе, че бед Натаниъл твърде бързо стана гуд Натаниъл, и на мен ми се щяха още такива забавни сцени като атаката с молива :D
Но цялото лов стори на Ребека и Натаниъл е някакво мега тъжно и общо щастие заедно 2 минути точно... Слагам в спойлер не за друго, ами ще мрънкам преразказвайки и ще стане дълго и досадно.
Spoiler: show
Първо се мразят, после се сънуват заради забавния вятър хехе, после тя го целува пламенно в асансьора, след което - хайде да местим сватбата с Джош 2 седмици от вина и трябва да гледаме някакви епизоди почти без Натаниъл сума ти време. След това - айде да отмъстим на Джош и да съблазним Натаниъл да ни помогне - бесен секс + някои страхотни песни (изобщо песните с Натаниъл и Рейчъл са толкова добри :Д ). Временно гаджета, видимо са луди един за друг, но това продължава точно 2 минути, в които Ребека прави някакво съвсем невинно сталкване с таткото и голфа, панира се и зарязва Натаниъл, щото нали да се лекувала. След което той си намира гадже, и почват Ребека и Натаниъл аферата в килера, която продължава с месеци, цялата бременност на Хедър!!! Ама само секс и много малко реални отношения/разговори или изобщо не ги виждаме, и мигът, в който Натаниъл признава на Ребека, че иска да е с нея, тя - о, не, чакай, то аз се чувствам кофти, че съм другата жена, о, то така ми беше по-добре като не можех да се обсебя по теб. И айде пак го зарязва, за да отиде да го спаси от лудия Трент, да я обвинят в опит за убийство, да се обяснят в любов в затвора (най-сетне!!!), и тя 2 секунди по-късно да се признае за виновна и да влезе в затвора. Той се обижда, отива да умира в гората, но после все пак, като разбира, че е излязла от затвора, отива да й се обясни в любов, тя му се обяснява и тя, но... го зарязва, защото той иска тя да е щастлива и да отидат на почивка на Хаваите. След време пак го отрязва, щото бил кофти човек. После той нали става як човек - ама тогава Рейчъл вече търси себе си, и аз не знам и вече и аз им загубих бройката. МНОГО МНОГО изнервящо!
Рейчъл Блум завинаги ще остане в сърцето ми с Оная Гениална Песен (тм) и с прекрасните си гърди, но тоя сериал никога не бих си губил ценните житейски часове с него
@Moridin това го писа през август, ама изгледа с мен финала, после всякаквите песни и току се включваше, докато гледах сериала, да обяснява колко гениален е :mrgreen: Дори пропищяваше с мен понякога на някои моменти!
Не мога да повярвам, че стенд-ъп комеди докторът е мъжът на Рейчъл, баси :D Но не разбрах другото easter egg със снимката на стария Грег на улицата прегърнал някакъв възрастен човек, дето не го разпознах кой е, нито Натаниъл с баща му и дядо му, там какво трябваше да гледам?
Част от песните са супер странно звучащи безкрайно много на някоя песен, много е забавно, как точно го правят - хем е същото, хем не точно! Но често песента е на върха на езика ми, но ако я мисля концентрирано, изобщо не се сещам. Някои сравнително лесно се разпознават, като Let's generalize about men (it's raining men) или First penis (Mamma mia), но други са някакви поп бози, които МНОГО ДОБРЕ ГИ ЗНАМ, и не мога и не мога да се сетя. Ужасно е изнервящо :mrgreen: За целта загледах клиповете от @Litz за реферънсите, ама забелязах, че понякога вместо да покажат конкретна песен, дават примерно рок от 80-те като влияние, супер общо. Песента на Пола например с детския хор отзад с ножиците звучи ми много на конкретна песен ала Селин Дион, точно както Фърст Пинъс е Мамма Миа, но просто не мога да се сетя коя точно е песента.... :/
shadow dance nikoga ne luje

User avatar
penzata
Archmage
Posts: 2358
Joined: Thu Dec 10, 2009 7:13 pm
Location: between the planescapes
Contact:

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by penzata » Tue Nov 19, 2019 11:46 pm

Баце, не откачай. Аз нито Ребека харесвам, нито Грег - и двамата са повече неприятни, отколкото обратното, бастуни. Но писах по-горе, защо за мен новият чиляк е "по-добър" от стария, но дори и да не правя сравнение между двамата, също така казах, защо ми харесва последната му реинкарнация. :wink:

Относно Face Your Fears - по-скоро е песен на Уитни Хюстън или друга соль певица.

User avatar
Killua
Ascendent
Posts: 3588
Joined: Sat Jun 11, 2005 10:10 pm
Location: София

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Killua » Tue Nov 19, 2019 11:52 pm

Аз като кажа ала Селин Дион, визирам нея+Уитни Хюстън+Марая Кери :Д не знам защо точно, но трите са ми комбо в съзнанието. Но песента с тоя хор съм сигурна, че я знам и е конкретна песен. Може и да е на мъж или да е дует... Знам само, че не е вейгли вдъхновена от нещо общо, ами има по-конкретно влияние..
Също, втф това на "откачане" ли ти звучеше? :D да, четох ти причините, все така си остава непопулярно мнение :mrgreen:
shadow dance nikoga ne luje

User avatar
Litz
Forsaken
Posts: 3032
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Litz » Wed Nov 20, 2019 12:13 am

@Killua снимката с на Натаниъл бащата е the red and blue striped making millions till he dies.

Иначе някои песни не са конкретна пародия на определена песен, а по - скоро жанрове като например Ping Pong Girl :)

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Amelia » Wed Nov 20, 2019 12:29 am

Абе виж сега, на Натаниъл проблемът беше, че и той е гъз и не е рилейшъншип матириъл, поне докато не успя да се пребори със собствените си проблеми и не остави Ребека да се оправя с нейните. Например, там след идиотщините със затвора и т.н., очакваше това, че се обяснява в любов на Ребека да му гарантира връзка с Ребека, едва ли не щото тя му е длъжна. Дълбоко не беше разбрал и той що е то истинска здравословна любов, та Ребека съвсем правилно му тегли една майна. Но към края вече беше станал the one и Грег може само да му духа прашеца честно казано (особено с тоя смотан актьор). Та динамиката на връзката им си е съвсем ОК, според мен.

А това за вратовръзката, нали Греф пееше в тоя клип от който е снимката:

"Whoop-dee-frickin'-doo!
Look at this guy
With a red and blue striped tie
Makin' millions till' he dies
Sellin' bonds and stocks
to other guys in ties
Who have millions with which to buy
a bunch of bonds and stocks and ties..."

И в по-късните сезони виждаме, че бащата на Натаниъл е със същата red and blue striped вратовръзка, т.е. той е от типа guys, за които Грег пееше. Умрях си от кеф като го видях това.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Litz
Forsaken
Posts: 3032
Joined: Mon Aug 16, 2010 12:46 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Litz » Wed Nov 20, 2019 1:31 am

Между другото като говоорихме в лудницата за bias , че
Spoiler: show
на Пола инфаркта беше представен добре и с правилните симптоми

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Amelia » Wed Nov 20, 2019 2:03 am

Да, мъж ми, който има там некви First Aid сертификати, дето му трябват за работа, каза същото. А аз честно не знаех, че са такива симптомите на женския инфаркт.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Alexis
Forsaken
Posts: 2638
Joined: Sun Jan 11, 2004 4:57 am
Location: In front of the computer

Re: Crazy Ex Girlfriend

Post by Alexis » Wed Nov 20, 2019 7:28 am

Аз тая тема я чета само щото сте ми интересни и може някой ден да имам време да тествам сериала, но искам от любопитство да попитам кои са "правилните" симптоми, защото по мои лични наблюдения върху хиляди жени, правилни симптоми няма. Има констелация от оплаквания, които са индикативни за инфаркт и откровено казано, не мисля че някои са непременно типични за жени (признавам, че аз съм субективна, защото не гледам пола на пациента, а правя кардиограма, дори при един наличен симптом). Но приемам, че на запад може да има приети за "правилни" симптоми. Има много повече "правилни" симптоми, свързани със засегнатата зона на сърцето. Не знам кога ще тествам сериала и няма гаранция че ще ми хареса достатъчно, за да го гледам докъдето е това събитие, моля да ми помогнете в случая. Извинявам се за офтопика и че ви се намесвам в живата дискусия. Продължавайте да сте забавни и надъхани, с кеф ви чета.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests