За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
- Invisible Child
- E'lir
та така, аз съм форумец още от ДрагънАй-ско време (но там бях Авел, iirc), и тук като гледам съм се регистрирал преди близо две години, кога мина толкова време, да се пита човек. Хубаво е завръщането (през цялото това време чета списанието, разбира се), и като гледам много от тогавашните хора са все още тука (здрасти), и това е радващо, и много нови хора има.
Надявам се, че това няма да е последният ми пост за следващите две години ;-)
юху!
Надявам се, че това няма да е последният ми пост за следващите две години ;-)
юху!
I walk through the streets and memorize the city
- Daggerstab
- Arcanist
НПМГ = "Национална Природо-Математическа Гимназия", елитно училище в София. Ако се съди по екземплярите оттам, които съм наблюдавал (имам двамца в групата
), фабрика за ненормалници 
За Драгън Ай по-добре ще обяснят непосредствено засегнатите хора

За Драгън Ай по-добре ще обяснят непосредствено засегнатите хора

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
НПМГ = Национална природо-математическа гимназия (добре де, ако бъркам някой НПМГ-еец да ме поправи)
Драгон-Ай е името на форум, който съществуваше преди ШД-форума.
Драгон-Ай е името на форум, който съществуваше преди ШД-форума.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Daggerstab
- Arcanist
E, аз бях написал почти същото преди 15-ина минути, но ме домързя да допиша последното изречение, а и знаех, че скоро някой ще обясни вместо мен.
Пък и се страхувах от гнева на сектата НПМГ, ако объркам някое тиренце в името й.

Пък и се страхувах от гнева на сектата НПМГ, ако объркам някое тиренце в името й.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Мдаа, нема отърване от гадните нпмгейци ;ррр тука май дори са по-малко отколкото в сивостена 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Хай ол 
Аз не съм точно нов юзър, тъй като съм регистритан от доста време. Рядко поствам тъй като особено напоследък имам малко свободно време, но следя списанието и форума.
Роден съм в Ботевград, в момента съм 4ти курс ТУ София компютърни системи и работя като програмист на Перл. Живея в Студентски град. На 21 съм.
Чета основно фентъзи, но се кефя и на хардкор фантастика, Чандлър, Вонегът, Хейли, Райнов и т.н. Тоест почти всичко.
Просто ме кефи усещането от "аналоговата" книга. 
Инджой уотчинг аниме. Тук Хелсинг, Наруто и Тригън владеят.
Луд геймър съм. Побъркан съм по собено по Бруд уор. Играя Хироус, както и всякакви рпгта, еспешъли Арканум и Балдурс гейт. За съжаление напоследък имам мн малко време да играя.
Футболен фен съм, ултра блу, когато имам възможност ходя на мачовете на Левски.
От време на време се вманиачавам в разни ролеви игри. Днд рулез.
Нямам особени музикални предпочитания, но клоня към джаз и хеви/спийд метъл.
Пия бира (ако има разреждам с мастика ром и водка:)). Обичам да се излежавам и да гледам през прозореца.
Абе с 2 думи има какво да намеря в Шадоуданс,

Аз не съм точно нов юзър, тъй като съм регистритан от доста време. Рядко поствам тъй като особено напоследък имам малко свободно време, но следя списанието и форума.
Роден съм в Ботевград, в момента съм 4ти курс ТУ София компютърни системи и работя като програмист на Перл. Живея в Студентски град. На 21 съм.
Чета основно фентъзи, но се кефя и на хардкор фантастика, Чандлър, Вонегът, Хейли, Райнов и т.н. Тоест почти всичко.

Инджой уотчинг аниме. Тук Хелсинг, Наруто и Тригън владеят.
Луд геймър съм. Побъркан съм по собено по Бруд уор. Играя Хироус, както и всякакви рпгта, еспешъли Арканум и Балдурс гейт. За съжаление напоследък имам мн малко време да играя.
Футболен фен съм, ултра блу, когато имам възможност ходя на мачовете на Левски.
От време на време се вманиачавам в разни ролеви игри. Днд рулез.

Нямам особени музикални предпочитания, но клоня към джаз и хеви/спийд метъл.
Пия бира (ако има разреждам с мастика ром и водка:)). Обичам да се излежавам и да гледам през прозореца.

Абе с 2 думи има какво да намеря в Шадоуданс,

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...