тайно вика...

Началната сцена е всъщност телефонната кабина, и тя рамкира тематично целия епизод. Като ше помпаш too cool for school мускули, барем гледай по-внимателно.
Всъщност ти си единственият, който твърди, че сериалът се стреми да бъде реалистичен. И като каза “напъни”, поведението ти тук е такава констипация, че е на практика колди ниво и разчита основно на подигравателно опростяване на сериала + настояване колко бил тъп опонентът. Не се спори така, душатрубадур wrote: ↑Tue Nov 05, 2019 6:04 pmУау, евала, затапката на десетилетието и идва от човека, дето не може да вдене, че няма как да имаш дълбочина в нещо, дето се пъне да е реалистично при положение, че е бъкано с дебилни сцени, лишени от логика с безобразно скапан диалог, но ме задява за семантиката. Но и ме кефи колко контра аргументи вадиш...
пп. изреждане на какво се случва в епизода не показва, че разбираш какво се случва, а само че можеш да не заспиш, докато го гледаш. Само за сведение, шото съм сигурен, че смяташ написаното за последния епизод за нещо като анализ.
Ти вземи гледай поне първия епизод вместо да караш по спомени. Ако Акива Голдсман може да е замесен в добри филми, и Линделоф може да участва в добър сериал. Не е като само той да го пише. И въобще, тва, че Трубадурът is going through something and he's doing it in front of all of us, не би следвало да е причина да не тестваш нещо, което е 50 минути ебаси.Amelia wrote: ↑Tue Nov 05, 2019 6:35 pmДа си кажа, с пресните си спомени от оная ужасяваща непоносима помия The Leftovers, го разбирам @трубадур за гневната омраза, дето излива тука. И на мен така ми действат некадърните прехвалени глупости на Линделоф. Това, дето пише за Уочмен важи дума по дума и за The Leftovers.![]()
@трубадур , просто спри да го гледаш, бе, човек. Колкото и да те кефи сорса, това няма да стане по-добре нататък - такива неща просто не се случват, когато тоя некадърен драскач е замесен в даден проект, имаме достатъчно емпирични доказателства за това вече.
Не че искам да ви се меся в особено интелигентния разговор, обаче като нямаш НИКАКЪВ интерес, защо изобщо го подклаждаш толкова време?Roland wrote: ↑Tue Nov 05, 2019 7:22 pmНямам НИКАКЪВ интерес да си давам труда да отговарям на bad faith "анализите" ти с реално деконструиране и опит за оборване, защото ти просто ще изцепиш поредния селташки сланг в отговор, ще направиш поредната Твърде Голям Ми Е, За Да Ми Пука Наистина поза и ще минем на следващата тема.
Ако погледнеш назад, постовете ми са малко и кратки по темата. А иначе, защо не? И аз съм човек, не съм от камък направенtigermaster wrote: ↑Tue Nov 05, 2019 7:55 pmНе че искам да ви се меся в особено интелигентния разговор, обаче като нямаш НИКАКЪВ интерес, защо изобщо го подклаждаш толкова време?Roland wrote: ↑Tue Nov 05, 2019 7:22 pmНямам НИКАКЪВ интерес да си давам труда да отговарям на bad faith "анализите" ти с реално деконструиране и опит за оборване, защото ти просто ще изцепиш поредния селташки сланг в отговор, ще направиш поредната Твърде Голям Ми Е, За Да Ми Пука Наистина поза и ще минем на следващата тема.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests