Бтв би трябвало да има тема някъде тук за него, ама де ли...
@Random много се кълне в него, но доколкото знам малко по-натам набира сила. Само три завършени сезона е иначе, така че колко му е :д
Най-накрая някой, който да споделя мнението ми за тази претенциозна бозица.
Като човек, който три дни поред страда няква там Metal Gear Solid игра, дето се водеше магнум опусът на Кожима, те съветвам Death Stranding играта да си я поемаш само под формата на трейлъри. А като човек изстрадал два пълни сезона на The Leftovers, те съветвам да си останеш само с гледаното до момента, където все още можеш да живееш с надеждата, че това има какво да каже и знае накъде отива и как да стигне до там. You're welcome.Moridin wrote: ↑Thu Oct 31, 2019 12:39 pmПфф, хора всякакви. Всичко описано, като махнем думичките "псевдо", които вероятно не са верни ениуей, е ТОЧНО каквото се търси от един як сериалГледах първата половина на първия сезон на Лефтовърс и всеки ден съжалявам, че не намирам време да го догледам, беше супер наситен с атмосфера, мистицизмът беше идеален и съвсем малко на фона на психологическия разрез на общество в такава булшит ситуация. Перфе е. Героите не били лайкабъл, на кого му пука???
![]()
А без да знам нищо предишно за Коджима, само трейлърите на новата игра, които @intery ми пусна, са толкова величествени, че мога да гледам само с всепомитащо презрение на хейта![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests