Сексистки хроники
Moderator: Moridin
Re: Сексистки хроники
Мъжете либертарианци, дето са тригърнати от Грета са толкова забавни. Кво толкова каза, че да докара тая реакция не знам аз. Ся и на мен тва с лодката ми беше ту мъч, ама такива реакции от мъже гледам и е направо трагикомично.
За ко става дума, оти един бръз гугле сърч на грета вади само неква шведка на 16 години
Ми мемета сравняващи я с Хитлер, видеа наимунувани Грета Таргариен. Снимки, които са подигравателни. "Тя е болна и бавноразвиваща се"
Пропаганда намсико. Толкова прегърнати хора от некво 16 годишно. Ще кажеш не са виждали тийнейджъри как се държат.
Пропаганда намсико. Толкова прегърнати хора от некво 16 годишно. Ще кажеш не са виждали тийнейджъри как се държат.
Ма кво е направила, че толкова я обсъждат. Че е активистка ли... то... това си е нещо като традиция, деца да се изправят пред ООН и да редят речи и тия пустиняци там да се правят, че са трогнати.
- Moridin
- Global Moderator
Е бате къде спиш една година. Инак колкот и да й се ще на Литц, тва не за сексистката тема, а за някоя от политическите ;р
This is it. Ground zero.
Е ся, езикът, който се ползва срещу нея е адски сексистки. То не е отбслъкваща, урод, и нам какво там. Тва ако беше 30 годишен мъж същата прегърнати реакция нямаше да я има.
- Moridin
- Global Moderator
Изобщо не е вярно. Езикът е по-скоро "ейбълистки" и се съсредоточава върху психичните ѝ заболявания. Ако беше момченце, щеше да е точно същата драма. Настъпването е по епичният denialism на пазарните фундаменталисти и старите чичаци, които не искат да жертват комфорт или смятат, че е окей да изнасят бедствия към други части на света. Не е важно кой го прави. Грета просто е готина, перде и е плашещ повод за въстания.
This is it. Ground zero.
Дайте линкове уа, некои ся се събуждаме 

Според теб за Светъг е лудница ли е? Щото хрониките си е всеобхватна тема.
И майка ми и тя е почнала да кряка срещу Грета. Всеки се изказва колко била злобна и втория Хитлер. Летящата Козила и тя се изцепи мега тъпо.
За тва с Грета защитавам тезата, че тоя път няма нужда от линкове, щото тва е абсолютно навсякъде.

И майка ми и тя е почнала да кряка срещу Грета. Всеки се изказва колко била злобна и втория Хитлер. Летящата Козила и тя се изцепи мега тъпо.
За тва с Грета защитавам тезата, че тоя път няма нужда от линкове, щото тва е абсолютно навсякъде.
Аз викам линкове към тия дето крякат. Щото основно гледам идват от предполагаемите места и разбира се конспираторите, дето зад всяка подобна експлозия на популярност на някого, зад тях трябва да седи мастита корпорация с мръсни цели. Пропускам ли нещо? Ако това са основните опоненти, са лесни за игнориране.
А имайки предвид, че днес сума народ няма идея какво точно е хитлер и го ползват като символ на нещо зло, без да си дават ясна сметка, що туй нящо е зло, ептем са за кюшето. Това от своя страна говори кофти за нас. Но взимайки предвид, че има тупани, които скипват Мао и Сталин като говорят за кретени ясно показва колко НЕ се учим от историята си.
С други думи още не виждам къде е проблемът, скандалът или квото и да било. Мацката има твърде голяма популярност, че да не бъде обект на дебилни критики. От тръмп вкл. все пак САЩ скипнаха обсъждането на климата. От баце тръмпяце освен глупости, какво друго може да очаква човек.
А имайки предвид, че днес сума народ няма идея какво точно е хитлер и го ползват като символ на нещо зло, без да си дават ясна сметка, що туй нящо е зло, ептем са за кюшето. Това от своя страна говори кофти за нас. Но взимайки предвид, че има тупани, които скипват Мао и Сталин като говорят за кретени ясно показва колко НЕ се учим от историята си.
С други думи още не виждам къде е проблемът, скандалът или квото и да било. Мацката има твърде голяма популярност, че да не бъде обект на дебилни критики. От тръмп вкл. все пак САЩ скипнаха обсъждането на климата. От баце тръмпяце освен глупости, какво друго може да очаква човек.
Майка ми ми праща ей тва все едно че е адекватно некво 60 годишно загоряло деденце, да говори за 16 годишно по тоя начин.
http://www.glasove.com/categories/na-fo ... uel?page=2
Letiashtata Kozila Erato изцепи тая невероятна простотия, дето нямам думи просто.
http://www.glasove.com/categories/na-fo ... uel?page=2
Letiashtata Kozila Erato изцепи тая невероятна простотия, дето нямам думи просто.
Гледам Грета Тунберг как агресивно ненавижда от високата трибуна и да речем, че не ми напомня генерал де Гол. За други ми напомня. Все хубави хора, уловили “пулса” на проблематиката към настоящия момент.
Винаги съм се плашила от лидери, които вилнеят на микро и макро ниво, увити в плаща на “справедливия гняв”.
Хора, облечени в кауза, които от пиедестала на правотата сеят ярост.
Важното е да се хване неврозата на днешния ден.
Не ме плаши Грета, обаче. Тя е един човек. Плашат ме стотиците хиляди, на които ще даде повод да излеят агресията си.
Плаша се от самата себе си като знам как преминавам от всяка глупост в състояние на неконтролируема истерия.
Грета Тунберг, макар и отблъскваща, е просто един човек. Виж, милионите фрустрирани хора, които чакат своя водач не знам какво ще ги правим, а вече сме виждали куп примери за граждани, които са писали дописки, предавали съседи, крещяли са екзалтирано в редици или са вдигали възторжено ръка към слънцето.
Когато гледаме лидери, разликата винаги е очевидна. Едни хора вдъхновяват с твърдост на духа, други яхват екзалтацията.
Това, разбира се, е един истеричен статус, породен от невроза. Всичко ще е наред. Кога не е било?
Нямам идея каква е тазя летяща коза, ама съмнявам се да е важна. Но и в самия ти пост има негативни мнения и от двата пола. Т.е. пак ли е сексизъм или просто хората са тъпи. Това го нищехме и в темата за яденьето. Хората са лемави и не искат да им се разваля рахата. От друга страна мерките, които са необходими са отвъд спешни. И се излиза срещу с тях, ама то трябва да се разсъждава, да се обсъди и пр. Реално всички спират да ползват пластмаса, ядат месо и не са келеши. Натискат си глупавите правителства за възможно най-скоростно въвеждане на "зелени" алтернативи и не си пипаме океаните известно време. И може би ще имаме шанс. Ма га ще стане тва, нали? И е лесно да се чешат езици и тъпотии в нета, докато сами си го таковаме доста яко изодзадзе.
Как се вика, не е сексизъм, а чиста човешка глупост. Момичето, за нейна жалост, е твърде популярна, за да не си навлече гнева на простолюдието. Джейк Лойд беше на 9 га го кастват за прикуълите и не спря народът да е грозен спрямо него. А става дума за тъп филм. Това девойче наставлява политически, а това е недопустимо за голяма част от чиляците на тая планета. Няма как да не си навлече гнева тя като навлиза в толкова пиперлива тема. И затва викам, че подобни меления са лесни за игнориране. Идват от типичните места, откъдето можеш да очакваш подобни крайни изцепки.
Как се вика, не е сексизъм, а чиста човешка глупост. Момичето, за нейна жалост, е твърде популярна, за да не си навлече гнева на простолюдието. Джейк Лойд беше на 9 га го кастват за прикуълите и не спря народът да е грозен спрямо него. А става дума за тъп филм. Това девойче наставлява политически, а това е недопустимо за голяма част от чиляците на тая планета. Няма как да не си навлече гнева тя като навлиза в толкова пиперлива тема. И затва викам, че подобни меления са лесни за игнориране. Идват от типичните места, откъдето можеш да очакваш подобни крайни изцепки.
- tigermaster
- Elder God
Популярността на Грета Тунберг и мен ме дразни, и то много, ако трябва да съм честен, а последната й реч пред световните лидери просто ме изпочупи от криндж. Сори. А и не съм сигурен, че сравнението с Джейк Лойд е адекватно. Лойд беше дете, играещо главната роля в детски филм, срещу което и медии, и хора скочиха вкупом, все едно им е изяло баничките. Грета Тунберг е нарочена от медиите за спасителка на света и има номинация за Нобелова награда за мир. Срещу това предлага ли нещо смислено, всъщност, освен общи приказки с емоционален тон?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Всяка детска реч от тоя тип е кринджи. И ако 4 минути от това те дразнят... и то много и въобще цялата й популярност, си посмали имиджа малко на супер тежкар, който праскаш във форума. Се едно не го и написах по-нагоре тва за речите. Да се взима първо тя насериозно, после "изиграните" реакции от лидерите и накрая какво й е реномето в медиите е загуба на време. И се пропуска голямата картинка. Не е важно кой какво приказва и откъде идва. Всички сме заедно в колапса. Животни и растения умират на пустиняк, околната среда се съсипва, а където са струпани много хора е смрад. Сериозно, крайни реакции към дете мен пък винаги са ме изпочупвали от криндж.
И ту би хонест, точно тия сега дето са тийнове имат всичкото право да държат сметка на клоаката, която им е завещана... дошла от мързеливото съществуване, което поколенията преди тях живуркат. Малко повече чил и действия са нужни, всичкото писане по форуми и т.н. пак харчи ресурси, които са пак за наша сметка.
И ту би хонест, точно тия сега дето са тийнове имат всичкото право да държат сметка на клоаката, която им е завещана... дошла от мързеливото съществуване, което поколенията преди тях живуркат. Малко повече чил и действия са нужни, всичкото писане по форуми и т.н. пак харчи ресурси, които са пак за наша сметка.
- tigermaster
- Elder God
Изобщо не знаех, че праскам имидж на супер тежкар, сериозно...
Иначе съм съгласен с теб, всъщност, пък и с Грета проблемът ми не е в истинността на думите й, а с превръщането й в звезда. На нейната възраст много тийнейджъри решават да спасят света. Малко обаче получават това внимание и циничната част от мен, съвсем честно, си мисли, че ако Грета не беше от богато и влиятелно в Швеция семейство, с баща актьор и майка - известна оперна певица/писателка/активистка, тая звездност просто нямаше да я има.
Ако излезе нещо полезно - чудесно, обаче на все повече хора девойчето им се струва фалшиво - откъдето и коментарите, цитирани от Лиц, да речем. След като направи онова пътуване по море, уж за да не лети със самолет, за да не замърсява въздуха, скоро гръмна новината, че моряците, управлявали яхтата, е трябвало да летят по пътя обратно, което тотално деноминира цялото нещо. Примерно, нали. На мен речта й от оня ден ми се струваше като недорепетирано актьорско изпълнение - дори само заради това, че на моменти цялата емоционалност изчезваше, докато Грета си четеше репликите от листчето, за да се върне после пак.
Иначе съм съгласен с теб, всъщност, пък и с Грета проблемът ми не е в истинността на думите й, а с превръщането й в звезда. На нейната възраст много тийнейджъри решават да спасят света. Малко обаче получават това внимание и циничната част от мен, съвсем честно, си мисли, че ако Грета не беше от богато и влиятелно в Швеция семейство, с баща актьор и майка - известна оперна певица/писателка/активистка, тая звездност просто нямаше да я има.
Ако излезе нещо полезно - чудесно, обаче на все повече хора девойчето им се струва фалшиво - откъдето и коментарите, цитирани от Лиц, да речем. След като направи онова пътуване по море, уж за да не лети със самолет, за да не замърсява въздуха, скоро гръмна новината, че моряците, управлявали яхтата, е трябвало да летят по пътя обратно, което тотално деноминира цялото нещо. Примерно, нали. На мен речта й от оня ден ми се струваше като недорепетирано актьорско изпълнение - дори само заради това, че на моменти цялата емоционалност изчезваше, докато Грета си четеше репликите от листчето, за да се върне после пак.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог