Има криминален сюжет, мистика, много приятен хумор и яки заигравки с политкоректността. В едно радио решиха, че "викинг" носело негативна конотация и я замениха с "думата с в".

Това наистана беше много приятно, мн ми е тъжно, че го свърших и няма повече засега. Бтв, аз като гледам такива неща, ми е много важно и криминалния случай да е изнтересен, правдоподобен и да му се обръща подобаващо внимание, а не да е просто фон на някаква там драма (Carnival Row беше ужасен в това отношение, Broadchurch също), но Beforeigners хич не ме разочарова. Знаят си скандинавците как да ги правят тоя тип сериали!Marfa wrote: ↑Sat Sep 21, 2019 9:21 amГледам Beforeigners. Норвежки, фантастичен, много приятен. В наши дни внезапно във водните басейни се появяват странни отблясъци, които довличат хора от каменната епоха, викингския период и 19 век.
Има криминален сюжет, мистика, много приятен хумор и яки заигравки с политкоректността. В едно радио решиха, че "викинг" носело негативна конотация и я замениха с "думата с в".![]()
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests