Killua wrote: ↑Mon Sep 09, 2019 11:12 pm
На мен Виланел ми е често много пресилена. Харесва ми главно покрай интеракциите с Ийв.
А Ийв ми е интересен персонаж и актрисата доста ме кефи, но пак ми е най-интересно, когато нещата се въртят покрай Виланел.
Да видим какво ще кажеш след втори сезон. Мен краят на сезона ме поиздразни.
Вярно е, че Виланел е пресилена. И е най-балансирана, когато е с Ийв. А на мен Ийв наистина ми е твърде обикновена. Но и тя е най-интересна, когато е с Виланел, да. Двете някак наистина изкарват най-истинското една от друга. Скоро почвам втори сезон!
Междувременно изгледах Carnival Row. МНОГО МИ ХАРЕСА! Малко му е това 8.1 в imdb. Харесват ми героите, актьорите, сетинга, сюжета, всичко. Харесва ми, че си е оригинално произведение, е не адаптация на нещо си. И да, може да се види от колко много неща е вдъхновен - Лъвкрафт, комикса Сага, Корабите на Хоб, новините и т.н., но не е механично пресъздаване на едно нещо, а като любовно писмо към целия жанр. Декорите и костюмите са един път - всичко е толкова плътно, толкова убедително, че просто нито за миг не почувствах, че гледам филм. Героите са чудесни. Още по средата на втори епизод се замислих, че вече всички са ми влезли под кожата и искам да видя как ще се развият историите им. Орландо Блум е чудесен, Тамзин Мърчант също е страхотна. Само Кара не ми хареса чак толкова - не че разваля сериала, просто не му придава допълнителна стойност.
Изобщо, голямо попадение е. Нарочно се насилих да гледам само по два епизода на ден, за да си го имам за цели четири дни. Много, много ми хареса, нямам търпение за още!