^ Ричко, слънчицето малко.
Голяма душа беше!
Аз имам проблем не толкова с фактологическите грешки родени от самодоволно невежество по темата с малките кучета, а основно с това, че ми се повтарят невдъхновени клишета, които съм чувала един гъзилиард пъти вече. Напомня ми за времената, когато бях вегетарианка и имах няколко месоядни в тайфата, които всеки път като седнехме някъде да ядем и аз си поръчах вегетарианската манджа, изтърсваха едни и същи ехидни майтапченца. Едно и също, пичове, години наред, идващо от едни и същи хора. Лайк, измислете нещо вдъхновено и оригинално, бе! Един познат примерно с пренебрежение викаше на малките кучета "кокарачи" - това е някво готино, таковата. Брат ми нарича всички малки животни (кучета и котки), които го дразнят с характера си "бастардиньо". На големите им вика "бастардо". Изобщо, бъдете малко по-креативни, некво!
А моите родители, след като загубиха в рамките на една година и Крас, и Драго (двата ни дворни прекрасни помияра, кръстени на местата, където бяха намерени като бебета - Красна поляна и Драгичево), сега си взеха Мечо - аляски маламут. Намерен от някакъв човек на улицата, вероятно изхвърлен от нечий дом. Нямам снимка на Мечо - само са ми го показвали на камерата докато скайпим. Ма е огромна пухеста буба, дето като се претопли и изплези почва да изглежда все едно се смее:
Нямам търпение да се прибера и да го настискам това животно - бедна му е фантазията кво ще го правя просто!
@Ghibli , Ян напоследък пуска из Фейсбук разни снимки на едно много сладко френско булдоче. Бях останала с впечатлението, че живее с вас.