Има си провали, разбира се, особено в последно време. Но това няма да я спре. Има предстоящ филм на Сорентино, има друга биографична драма, молят се разни тенисистки да ги играе и т.н... Има си провали. Ама тя е Дженифър Лорънс. Може да си го позволи
Внимавай малко повече с четенето:Litz wrote: ↑Thu Sep 12, 2019 11:08 am
Тва нищо не значи и няма общо с въпроса защо е проблем да имаме дайвърсити в град базиран на съвременен Лондон?
Аз преди година бях в Лондон и там успях да видя нещо много интересно. В едно малко театърче, сред изненадващо доста хора група цветнкожи актьори играеха в пиеса, базирана на исторически събития, където-истинските личности са бели. И на хората в това малко Лондноско театърче тази никому неизвестна постановка им хареса. Не знам, то тази постановка беше доста безиствена и сигурно никой не е чувал за нея и сигурно вече не се играе никъде, но по случайност намерих клип в ютюб, заснет от някакъв фен аматьор, та на който му е интересно може да види https://m.youtube.com/watch?v=jE4RArCLr5k
Знам, че тва е никому неизвестна постановка, но видях че работи тва да кастнеш различни хора дори в исторически роли.
А всички пътища водят навън от Анкх-МорпоркРасизмът не беше проблем в Света на Диска, защото — с всичките му троли, джуджета и т.н. — видовизмът беше по-интересен. Бели и черни живееха в съвършена хармония и се съюзяваха срещу зелените.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest