Нямам забележки към каста.
Радвам се, че не съм го гледала в ролята на Супермен и новият Гералт (засега) много ми допада!.
Photoshopped version
Разбира се, би била удачна и комбинацията: тяло на Зак Макгауън плюс лице (и талант) на Николай Костер-Валдау... ех.

Каквото и да си пишем, Гералт от Witcher 3 e невероятно, недостижимо секси.

Така че ще се задоволим (аха-ха) с к'вото има.
... На този етап - коментирайки набързо единствено външността на кастнатите актьори (чиито имена още не мога да запомня) - Трис е супер сладка, кадърът в трейлъра е подвеждащ (нищо че няма кестенява/червена коса). Цири (Сири?) не ми се струва достатъчно непокорно/дяволито дете (излъчването й). И като стана дума - най-не на място ми изглежда(ше) Йенефер, но готиният й врясък от трейлъра създава известни надежди... Много неподходяща харизма, определено, дано я бива достатъчно като актриса.
Изобщо по-важното е всички, които правят този сериал, да си разбират от "работата". Умерен оптимист съм, защото предизивикателството пред тях е голямо и дано успеят!
Има моменти в трейлъра, предизвикващи мощни тръпки на приятно вълнение! А пък ако го намерите в тубата, озвучен с един от оригиналните саундтраци... огромна разлика, макар и в този вид да не е зле.
... Хм. Хората явно са във възторг от кадрите в края, където Гералт е под влияние на своите отвари, което ми е странно - единствените моменти, когато "Хенриту"

според мен изглежда (без)крайно нелепо. Може би ги радва фактът, че са включени в сериала...