Съвсем разбираем му е рейджът, хайде сега. Аз реагирах по абсолютно същия начин, когато излезе слух, че Патинсън може да играе Питър Паркър, даже е документирано на форума това. (Друг е въпросът, че онова беше преди около сто хиляди години и човекът май още играеше в здрачовете него време.) От друга страна, заради подобни схващания спрямо Ди Каприо (макар и в посока не толкова "мяза ми на наркоман", колкото "мяза ми на принцеса") някакви години наред отлагах гледането на "Кървав диамант", а това е филм, който ми харесва страшно много, всъщност. От трета страна - на моменти сериозно се чудя доколко подобно емоциониране, свързано с такива дреболии, отива на доктор по психология, който работи в училище с рискови деца, ама това е сигурно защото не разбирам от психология.
От четвърта страна, Патинсън ми е върло противен на външен вид, обаче ако подходят към Батман все едно е Зоро - лигавеещо конте през деня и боец за справедливост през нощта - всъщност би могъл да е напълно идеален за тая роля - а не е тайна, че Зоро е едно от основните вдъхновения зад Батман и приликите между двамата хич не са малко. Ще почакаме и ще видим.
От пета страна, на описанието на наркоман, дадено от
@Ghibli, в момента пасвам идеално - отчасти защото поради ред причини за последните две денонощия съм спал около три часа и половина, отчасти - защото си изглеждам така принципно, пък сериозна дрога не съм ползвал никога, даже снощи на концерта на Accept не пих бира
От шеста страна - честно казано, ако имах някакъв интерес към този филм, бих предпочел неизвестен актьор, към когото да нямам предварителни очаквания. Просто да си кажа.