Това е наистина интересен въпрос и ти благодаря, че ме попита
Значиииии... Ще дам няколко имена, като в спойлерите пускам картинки.
Най-лесният възможен отговор е
Арми Хамър. По слухове той също е бил от главните фронтрънъри за ролята точно в тази версия. И е срамота, че не я взел - определено трябва да си смени агента. Арми Хамър има всичко - хем може да е топъл и мил, но може да има и хладната любезност на Брус, може да докара детективската част и има опит с екшън ролите. И освен това е фаворитът на феновете и щеше да направи много хора доволни.
- Spoiler: show
-

Иначе ако аз лично имах вселенска власт и можех да сложа който пожелая, щях да си избера
Ричард Мадън. Това щеше да му прекрати договора с Марвел, ест, но Батман има потенциала да е по-иконична роля от Икарис в Eternals. Мадън е просто перфектен във всяко едно отношение и само един бегъл поглед на
Бодиград, за който тази година все Златен глобус, е достатъчен, за да разбере човек защо.

От личните си фаворити бих посочил и
Мат Боумър, но той е малко по-възрастен от типа, който търсят. И все пак е достатъчно младолик и в страхотна физическа форма и вярвам, че пак биха могли да го впишат, дори и с леки корекции на сценария.

Иииии, ако наистина търсят нещо извън кутията,
определено бих кастнал
Луиз Тан. Нетипичен избор е и определено ще ядоса много фенове и веднага ще има петиции за махането му. Но също така пък много хора ще са заинтригувани и ще подкрепят решението, почти всички големи западни медии ще пишат статии, в които го хвалят, и изобщо черният пиар може много бързо да се обърне. А самият Тан е феноменален боец, ще се справи повече от добре с физическите характеристики на ролята, ще ни даде разкошни бойни сцени. И ще ни представи един наистина различен Брус Уейн, който все пак запазва най-характероопределящите черти на персонажа.
В началото на годината имаше слухове, че точно Тан щял да се появи като Батман в Titans. Оказаха се пълна измислица, но все пак идеята пусна корени в моето съзнание, както и в съзнанието на други фенове.

И това са може би топ фаворитите ми. Различни са един от друг, но всеки от тях притежава по някакъв начин качествата, които аз лично си представям, че трябва да притежава Брус Уейн. Не мисля, че това са четирите единствени възможности, отворен съм за нещо ново, особено пък за ново и непопулярно лице, което да изгрее с тази роля. Просто специално Патинсън няма нищичко от това, което аз виждам в Брус, нищичко. И съответно или ще е тотален мискаст, или пък героят ще е твърде променен, за да съответсва на актьора, тоест ще е Брус Уейн само на име. А нямам нерви за който и да било от двата варианта, затова се отказах отрано.