Фенове като теб са причината да не заслужаваме нищо хубаво

Това като всичките Джак Никълсън почитатели, дето наричаха Хийт Леджър "Броукбек Джокер" преди да излезе The Dark Knight...
Фенове като теб са причината да не заслужаваме нищо хубаво
Нека само отбележа, че в споровете ни и разгорощените дискусии тук - за кастването на Мистик, за Dark Phoenix, за Тронове – често съм бил на различна позиция с различни потребители. И сме спорели и понякога е ставало грубо. Но никога не съм казвал на никого "фенове като теб са причината нещата да са зле", и никога друг потребител не ми е казвал такова нещо.
На прима виста: Cosmopolis, Life, Maps to the Stars, The Childhood of a Leader, The Rover, Good Time и много чаканият и от мен - High Life.Dr. Horrible wrote: ↑Sat May 18, 2019 7:22 amИ стига с това генерализирано "пичът има добри инди филми" - ако сте го гледали в някой филм, където ви е направил впечатление, споделете заглавие и кажете защо онази роля го прави добър за ролята на Брус Уейн. Аз съм го гледал в Cosmopolis на Дейвид Кронънбърг и там играеше добре, да, но пак ми е тотално несъвместим с Брус Уейн. Но така изглежда, че си говорите наизуст.
Оценявам!
да, баце, прав си, тази интерпретация (която също още не си гледал и не знаеш каква ще бъде) е толкова нетрадиционна, а тази с (евентуално) Патинсън ще е сууупер мейнстрийм, въпреки че нямаш и бегла представа, какво ще представлява самият филм. Кил ми, плз, и емнайсеторния стандарт.Dr. Horrible wrote: ↑Sat May 18, 2019 1:19 pmИ най-важното - края на годината или началото на следващата ще излезе втори сезон на Titans, където Батман ще го играе Иън Глен - сър Джора от Троновете и това вече е наистина нетрадиционна интерпретация, която изгарям от нетърпение да видя!
Killua wrote: ↑Sat May 18, 2019 3:04 pm
Иначе всеки има правото, разбира се, да гледа каквото си иска и да определя какво е важно за него/нея и кое е дийл брейкър.
Разбирам защо евентуално не би искал да гледаш филма, след като излезе, след като имаш малко повече информация, само не разбирам защо още сега казваш: "Просто оттук насетне напълно ще игнорирам съществуването на този филм и всякаква информация за него". Тоест ти категорично си решил, че филмът няма да се получи и звучиш да не искаш дори трейлър да видиш. А може и да те изненадат! Със сигурност няма да те разочароват повече от това в момента, предполагам, най-много да оправдаят катастрофалните ти очаквания(освен ако не кастнат Н. Портман например!)
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests