И аз съм в ступор, най-вече заради ужасяващия хумор. Тоя филм е America's ass, people.
Помните ли как си говорихме преди да излезе предишния филм, че няма начин да забият това количество персонажи, без да сътворят некохерентна фенсървис чекия? Начи, това се отнася с всичка сила за настоящия ужасяващ сценарен кошмарец. То друго освен фенсървис няма в тоя филм, което само по себе си не е лошо, но за съжаление твърде малка част от въпросния фенсървис изобщо става за гледане.
- Spoiler: show
- От Captain Cunty McCuntface няма абсолютно никакъв сюжетен смисъл. АБСОЛЮТНО. НИКАКЪВ. Това в случай, че някога изобщо сте се съмнявали, че включването ѝ в света на Авенджърите се прави за нещо повече от money grab. 

А когато на финала vagina squad-а в редичка се спусна да атакува противника, изпитах онова чувство на срам, за което май няма българска или английска дума, но испанците си имат израз: vergüenza ajena. Това ми бяха сантиментите и за случващото се с Тор в общи линии.
Имаше 2-3 наистина яки сцени, с добрите стари Марвел герои - Капитан Америка, Наташа, Хоукай и Тони Старк. Накрая в мелето имаше два момента, които изриват от кеф и грандиозност. 
- Spoiler: show
- Справили са се добре и с идеята как ще събират bling-bling макгъфините - добре се връзва и с нуждите на сценария и с цялостното усещане за финал на сериала.
 Останалото е загуба на време, честно казано, и ако не ви е твърде зор за Марвел вселената, може да си спестите парите и да си пуснете предишния филм на Нетфликс, щото предлага по-добър финал на марвелската боза.