Turn Up Charlie е готино ситкомче на Идрис Елба, в което играе one-hit-wonder-turned-up-slacker жижей, който се опитва да възвърне отново славата си, но работещ като бавачка на щерката на най-добрия си преател. Именно химията между Елба и малката Франки Хърви прави гледането на сериала задоволително. И за първи път Пайпър Парабо да не ме дразни.

Derry Girls e размазваща комедия за четири тинейджърки, живуркащи в забутано ирландско градче, коя от коя по-откачена. Всъщност, всички персонажи са лудница, особено семейството на главната героиня и монахинята от девическото училище. Адски искрен и премерен хумор. Отдавна не съм се смял толкова много.
After Life - написан, режисиран и изигран от Рики Жерве. Това ми бе напълно достатъчно да го подхвана, но Жерве надхвърли очакванията ми. Сътворил е едно страхотно сърцераздирателно и същевременно смешно бижу.

След като жена му умира, персонажът на Жерве от добряк се превръща в своя пълна противоположност и бурята, в която се превръща, помита всичко около него.