Па'и се!! Биг е Брадъра 2 :)
Едва ли. Народа масово не харесва Елена, а напоследък и Миро, така че едва ли са си мислели, че ще спечелят с такава тактика и поведение. Чудя се, обаче, при положение, че 90% от хората изневеряват на постоянния си партньор поне 1 път през съвместния им живот, отде се взеха толкова много моралисти да хвърлят камъни по Елена? Май виждаме в действие приказката "Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво приказвам".
pulled out
- herairness
- Jaghut Tyrant
ми прост народ прости неща гледа,тва е положението.
никакво ама никакво желание нямам да го гледам,дори и семейните вечери пропускам в момента в които надуша ББ гнях ма то няма отърване.дет имаше един виц еднo време сигурно и консерва да отворя пак ше излязат елена-миро-мариан от там:(най жалкото е че сичко е нагласено за бг шараните
никакво ама никакво желание нямам да го гледам,дори и семейните вечери пропускам в момента в които надуша ББ гнях ма то няма отърване.дет имаше един виц еднo време сигурно и консерва да отворя пак ше излязат елена-миро-мариан от там:(най жалкото е че сичко е нагласено за бг шараните
- herairness
- Jaghut Tyrant
а?тва май не го разбрах???Нищо друго не ми остава освен да отговоря с цитат, с който винаги завършват постовете на един форумец
"мъка, мъкаааааааааа
рече ТЯ безотговорно и каза:
ДИХИ Твистед Евил
а ся кво ше кажете,а да видя,не е ли сичко нагласено!
бас фащам че ше се съберат след време
най немъжа мъж спечели 200 000,що ли не се чудя,здравко поне беше забавен
Аааа... искам резачка Мне, аз повече към Нова няма да посегна скоро, дори след малкото от ББ3, което видях. Пълна повърня ще е това шоу, нямам никакви съмнения. Само ми е чудно доколко ще се гледа подобна простотия, защото ако българинът се кефи на ТОВА, вече наистина няма да знам какво да си мисля:(
- herairness
- Jaghut Tyrant
- CruelGoblin
- E'lir